https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

29, abril del 2024

Search
Close this search box.

29, abril del 2024

Entrevistes – Maresme

Anna Bautista, Estudiant del Grau universitari oficial en Gestió Hotelera i Turística de l’EUHT StPOL

Maresme
01003af4915f419f8636e970671db533.jpg
“Aconsellaria l’EUHT StPOL per la seva aposta per les pràctiques i per la internacionalització”.

L’Anna Bautista és una cabrilenca que enguany acaba el seu primer curs a l’EUHT StPOL. La seva satisfacció per aquest any és evident. Tot i que mai havia pensat en aquest sector sinó en l’empresarial, el caràcter pràctic dels estudis a Sant Pol i la seva visió internacional la van convèncer. Avui, un any després, sap que no es va equivocar.

Que et va decidir a fer aquests estudis?
Buscava uns estudis empresarials però no m’atreia  gens començar una carrera absolutament teòrica, aquesta em va agradar molt perquè tens la part pràctica des del primer any. A més, t’encaminen cap allà on serveixes més i el fet de fer pràctiques cada any en un lloc diferent vol dir sortir amb un currículum boníssim i haver viatjat. És una gran oportunitat.
 
Acabant el primer curs. Com ho valores?
Súper bé, m’ha agradat molt. Al principi costa perquè és un canvi molt gran a la teva vida, passes moltes hores aquí, però això és una família. No es fa difícil passar moltes hores aquí sinó deixar-les de passar a casa teva. Però la convivència és molt interessant i enriquidora.
 
On et toquen les pràctiques aquest estiu? 
A primer ens fan quedar a l’hotel, no hi ha opció, però et deixen triar el departament on vols estar, he demanat recepció perquè jo vaig entrar aquí, no pels estudis de cuina, sinó per direcció hotelera que és el que m’agrada. M’agradaria treballar en contacte amb molts treballadors, tipus alguna cosa de recursos humans, organització d’esdeveniments…
 
Què és el que més t’agrada de l’escola?
La gent, els companys. A la meva classe els catalans som minoritaris, quasi tots són alumnes internacionals i això és molt interessant per tot, perquè estic a casa, en el sentit que estic al meu país, però és com si estigués fora, aprenc llenguatges diferents, cultures, maneres diferents de cuinar, de fer, tradicions diverses…
 
Per què aconsellaries    l’EUHT StPOL a algú que vulgui fer aquests estudis?
Sobretot per la seva aposta per les pràctiques i per la internacionalització. El fet que quan acabes la carrera has tingut l’oportunitat d’haver fet pràctiques a 4 hotels diferents en 4 països diferents, si ho has volgut tu, és molt enriquidor. 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.