https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

30, abril del 2024

Search
Close this search box.

30, abril del 2024

Notícies – Maresme

La FAGEM reconeix Tèxtil Zedesa pel seu centenari

Maresme
Premi_TextilZedesa

La XIII edició de la Nit de l’Empresariat de la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme s’adapta a les circumstàncies i es celebra en un acte sense públic i que s’ha retransmès en streaming

La FAGEM reconeix Tèxtil Zedesa pel seu centenari en el marc de la Nit de l’Empresariat del Maresme que la federació organitza anualment. En aquesta tretzena edició s’ha adaptat a les circumstàncies sanitàries i s’ha celebrat sense públic i en streaming.

Amb aquest guardó, la FAGEM ha volgut reconèixer una empresa que ha sabut adaptar-se i evolucionar per arribar a celebrar aquesta efemèride. Katy Muñoz, CEO de Zedesa i tercera generació d’aquesta empresa familiar ha volgut agrair aquest reconeixement “que arriba en un any diferent i tan difícil”. Muñoz ha rebut el premi amb orgull i ha tingut present “a tot el personal que treballa i que ha treballat a l’empresa durant aquests anys”

Katy Muñoz, CEO de Zedesa, ha sigut l’encarregada de recollir el guardó

Reconeixement a la tasca sanitària

El segon reconeixement de la nit ha anat a parar al personal sanitari que ha viscut en primera persona el combat contra la covid-19. Un homenatge de la FAGEM que per  la seva presidenta, Roser Moré, no podia faltar. “Han resistit i ens han curat i cuidat fins al límit de les seves forces. Metges i metgesses, infermeres i infermers, el personal auxiliar, el de neteja…, un treball col·lectiu que podria ser una bona metàfora de la solidaritat necessària per superar, junts, la pandèmia i la crisi econòmica i social” ha destacat Moré.  

Així, la FAGEM, de la mà de Fundació “la Caixa” i CaixaBank, ha entregat el Premi Especial FAGEM a la Fundació Privada de la Salut del Consorci Sanitari del Maresme. Un premi dotat amb 3.000 euros que ha recollit el gerent del Consorci Sanitari del Maresme, Ramon Cunillera. Tanmateix, es destinarà a formar personal que treballa en els centres residencials en matèria covid. Cunillera ha mostrat el seu agraïment en nom de la Fundació, el Consorci i tots els treballadors d’aquesta casa. L’ha volgut agraïr “en nom de totes les persones que el gaudiran”.

El gerent del Consorci Sanitari del Maresme, Ramon Cunillera, ha sigut qui ha rebut el premi en nom de la fundació

CaixaBank, a través del pressupost descentralitzat de la Fundació “la Caixa, ha mostrat el seu suport a la iniciativa. Per Maria Alsina, directora territorial de CaixaBank a Barcelona “com a entitat financera vinculada des dels seus inicis a la zona de Mataró, és el nostre deure, ara més que mai i davant de la situació actual que ens ha sobrevingut, estar al costat de les persones més vulnerables”

Una gala per reconèixer la feina del teixit econòmic de la comarca

Durant l’acte, la presidenta de la FAGEM, Roser Moré, ha enaltit la feina feta per empreses, gremis i associacions empresarials durant aquests darrers mesos. Moré ha volgut destacar l’any tan complicat que s’ha viscut i que va començar amb el Glòria al mes de gener.

Tanmateix, la presidenta de la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) ha volgut posar en valor a les empreses de la comarca. Ha declarat que “lluny de resignar-se van reaccionar reorganitzant-se i reinventant-se per seguir endavant i convertir un mal moment en noves oportunitats”. En un discurs amb moments molt emotius, Roser Moré també ha volgut destacat la feina de  les associacions i els gremis. “Vam moure cel i terra per donar resposta ràpida i segura a les empreses, que no sabien què fer en molts moments”, ha assegurat Moré .

Moré ha volgut agrair també la feina d’administracions locals i comarcals. Ha endurit el to “per reclamar als governs més ajuts, que abans de prendre decisions parlin amb els representants empresarials, sectorials i territorials i que facin el possible per assegurar que els fons europeus arribin al nostre teixit empresarial, perquè els necessitem”.

Si t’ha agradat llegir la notícia La FAGEM reconeix Tèxtil Zedesa pel seu centenari, també et pot interessar Mataró acollirà la 15a edició de la Biennal d’Art Manifesta de 2024.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.