https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

30, abril del 2024

Search
Close this search box.

30, abril del 2024

Gina recomana – Maresme

A lluir mans i peus! Manicures i pedicures Spa

Maresme
spa
Ja fa uns anyets que aquest concepte de spa manicura i pedicura està proliferant també aquí, al Maresme. Estètica i salut s’uneixen per crear una experiència relaxant molt completa. Ara ja no és un ‘pim pam’. La manicura i la pedicura s’han convertit en un ritual luxós que cuida profundament de les nostres mans i peus: banys, exfoliacions, neteja, massatges... Entra, relaxa’t, deixa les tensions fora i deixa’t mimar en aquests establiments que us presento a continuació. Quan surtis, presumiràs de peus i mans, però també notaràs una lleugeresa a les cames i una millor circulació de la sang.

TALA SPA

Rambla Àngel Guimerà, 24. Alella

Tel. 623 42 10 47

@talaspa.alella

Fa tot just dos anys que van obrir aquest local a Alella i ja s’han fet famoses per la seva bona atenció i serveis wellness, no només de manicura i pedicura. Només obrir la porta, entres en un oasi fosc que contrasta amb la llum exterior i que t’ajuda a submergir-te en un món paral·lel, amb música relaxant, olors aromàtiques i un seguit de sofàs còmodes amb una pica als peus. L’espai és petit però molt elegant, i en tot moment et sents a gust. Són molt professionals, discretes i atentes. Sumeu-hi a la vostra experiència un massatge, no us en penedireu! És més, repetireu! 

MAYARI 

C/ Mossèn Joan Rebull, 13. Vilassar de mar

Tel. 623 29 16 51

@mayarivilassardemar

Inaugurat fa pocs mesos a Vilassar de Mar, amb un aire molt mediterrani i un disseny interior treballat, aquest saló apunta maneres d’èxit. L’equip està liderat per la Gemma, i a més de serveis de manicura i pedicura spa, també ofereix varietat de serveis i tractaments facials i corporals amb productes orgànics i vegans. Els hi desitgem molts d’èxits! 

RITUAL NAILS & SPA

Passeig Prat de la Riba, 27. El Masnou

Tel. 93 194 32 70

@ritual_nails_spa

L’espai potser no és tan espectacular com els altres dos (tot i que és maco i net), però els rituals de manicura i pedicura són molt bons, professionals i creatius. Tot plegat amb un preu molt competitiu. El servei és atent, perfeccionista, tenen bon gust i t’assessoren bé.  Ah! I l’esmalt dura com el primer dia!  

Si t’ha agradat llegir A lluir mans i peus! Manicures i pedicures Spa, també et pot interessar MOLT MÉS QUE CELLERS! Enoturisme per a tots els gustos.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.