https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

30, abril del 2024

Search
Close this search box.

30, abril del 2024

Turisme Actiu – Maresme

Viure i dormir entre rucs

Maresme
00c935e00a0e1781a9130e68a6026b4f.jpg

Voleu viure una experiència diferent, en plena natura i amb la convivència d’un animal sota la vostra responsabilitat? Una estada de dos nits per a 4 persones, 180 euros.

La reserva de RUCS DEL CORREDOR està situada al Parc Natural del Montnegre-Corredor, a la Serra litoral del Maresme, a 20 minuts de la platja.

És una finca de 10h. distribuïdes entre pastures i bosc. Els únics habitants fixos de la reserva són uns 50-60 ases de diferents races. La resta d'habitants, pertanyents a la fauna autòctona de la zona, varia segons l'estació de l'any. Des dels petits insectes als cabirols passant per les innombrables espècies d'aus que hi nien.

La mobilhome es troba al centre de la reserva. No hi ha cap més habitatge a la finca. És una experiència única de tranquil·litat, relax i gaudi de la NATURA.

Això sí! Amb totes les comoditats al vostre habitatge i amb dret a les activitats del RUKIMON (El parc d'ases visitable) i les rutes a peu per l'entorn amb el ruc de portador. (Rukiaventura, ruta de les 7 masies).

Durant l'estada tindreu un burret al vostre càrrec per si voleu utilitzar-lo per carregar les compres o els nens fins a la mobilhome. Serà la vostra mascota!

Ideal per a famílies amb nens, parelles, amants del senderisme i de la natura en general.

Experiència PX

Durada: 2 nits.
Preu: 180 € / 2 nits 4 persones. Cada ocupant major de 13 anys que superi el nombre de 4 pax. hi ha un increment de 7€/nit.
Capacitat de la mobilhome: 5 llits + 3 plegables.
Caducitat: Vàlid fins el 30 de juny del 2015.
Extres: Aquest pack inclou les activitats al Rukimon. 
Més informació: Per consultar preus per estades més llargues o altres dubtes, podeu trucar al telèfon 610 899 926.
Reserva: Cal trucar al telèfon 610 899 926 o escriure al mail info@rukimon.com, esmentant que has vist la Proposta al Pànxing. 
Cal tenir en compte: L'últim tram d'accés a la mobilhom és a peu. Excepte el primer dia en què els responsables de la reserva us acompanyen en 4X4 amb tot el vostre equipatge.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.