https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Agendes – Maresme
Agenda cultural
Desde
Dijous
10
juny
Fins
Dimecres
23
juny

Agenda de Juny Premià de Dalt 2021

Maresme

Programació

Xerrada “El dret a un habitatge digne i adequat: Què passa en el nostre entorn?”

Dijous 10 de Juny

19:00 a 20:00 h• Sala teatre de la Societat Cultural Sant Jaume • A càrrec de Salvador Milà, director de l’àrea de presidència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona; Anna del Clot, responsable tècnica d’Habitatge del Consell Comarcal del Maresme; Lluís Garcia, arquitecte municipal de l’Ajuntament de Premià de Dalt.

Enotast amb la DO Alella a l’establiment El Celleret

Dissabte 12 de Juny

12:00 a 14:00 h • Passatge Cooperativa, 26, 08338 Premià de Dalt, Barcelona• Tasta la terra de la Pansa Blanca a Premià de Dalt i viu la Ruta del vi DO Alella!Aforament limitat. Preu de les entrades: 8 €

Inscripcions al web d’Enoturisme Alella.

Musical “La vida en pedazos”

Diumenge 13 de Juny

19:00 a 21:00 h • Sala teatre de la Societat Cultural Sant Jaume • La Carolina viu tancada en ella mateixa des que el seu marit va demanar el divorci, però no està sola: els seus fills l’acompanyen. Volen que la seva mare recorri a l’ajuda d’un professional, per tal que pugui superar la depressió. Ella, però, s’hi resisteix. Al llarg del camí descobriran que les peces de les quals es compon la seva vida amaguen secrets inesperats. ‘La vida en pedazos’ és una obra que reclama el dret a descansar abans de continuar avançant. Un musical que proclama que la veritat està per sobre de qualsevol camí cap a la felicitat. Un espectacle proper, de petit format, amb música en directe on el reflex d’una peculiar constel·lació familiar serà l’eix de la història.

Presentació del llibre “Dones poetes de la Maresma”

Dimarts 15 de Juny

19:00 a 20:00 h • Pati d’Arts i LLetres de la Societat Cultural Sant Jaume (en cas de pluja es farà a la sala de l’Orfeó) • Presentació del llibre “Dones poetes de la Maresma” a càrrec de les seves dues autores, Emília Illamola i Queralt Morros

Tertúlia de llibres sobre “La drecera” de Miquel Martín i Serra

Dijous 17 de Juny

20:00 a 21:00 • Sala de l’Orfeó de la Societat Cultural Sant Jaume • Miquel Martín i Serra reivindica, amb un llenguatge ric i molt lligat al territori, les arrels d’un poble situat entre la terra i el mar i ens ofereix, amb una delicadesa fora del comú, un relat exquisit i subtil sobre el trànsit a la vida adulta, pas dels dies i les estacions, replegarà la seva mirada sobre l’entorn que el veu créixer i que sembla perillar cada cop més, amenaçat per un nou model de vida.

“El Despertar”. Companyia semestral 2021

Dissabte 19 i Diumenge 20 de Juny

Dissabte a les 18:15 i 20:30 h Diumenge a les 16:00, 18:15 i 20:30 h • Sala teatre de la Societat Cultural Sant Jaume • A càrrec de l’Escola de teatre “La Caixa dels Trons” i la productora de musicals “Suerte en mi vida”

Celebració de Sant Joan a Sant Jaume

Dimecres 23 de Juny

20:30 a 23:55 h • Pati de Sant Jaume • Sopar amb Els Cuiners de la Terra, i música i ball amb Piratas Rumbversions. Porta un trasto i un desig per cremar.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.