Pànxing Solsonès

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Agendes – Solsonès
General
Desde
Dijous
17
juny
Fins
Dissabte
17
juliol

Agenda Solsonès Juny – Juliol 2021

Solsonès

SOLSONA

FESTIVAL DE DANSA

Dies 12, 13, 19 i 20 de juny

18.30 h • SALA POLIVALENT DE SOLSONA • L’Escola de Dansa de Solsona clou novament el curs amb el Festival de Dansa, del qual se n’ofereixen quatre sessions.Alumnat i professorat de l’Escola de Dansa de Solsona ha preparat un repertori que, malgrat la pandèmia, vol mostrar el treball realitzat durant el curs.  Per assistir-hi, cal comprar entrada prèvia, d’un cost de 6 euros, a la plataforma d’entrades de Turisme Solsonès:

entrades.turismesolsones.com/ 

Atesa la situació derivada de la COVID-19, la capacitat de l’espectacle és limitada i caldrà seguir les mesures de seguretat.

Festival Errant

Del 9 al 17 de juliol

Festival Errant. Itineraris d’art i pensament. El Solsonès, concretament els municipis d’Olius, Pinós i Sant Llorenç de Morunys, acollirà la segona edició del festival Errant. El festival preveu una vintena d’activitats programades en el marc dels itineraris d’art, poesia i música, i pensament, que integraran diàlegs, tallers, concerts, perfomances i exposicions d’art. Més informació:

https://errant.cat/

EXPOSICIONS

Del 2 al 7 de juny

AL SALÓ DE LES HOMILIES D’ORGANYÀ • «Canvia el Xip. Recicla’ls!». Mostra organitzada pel Servei de Biblioteques de Catalunya i l’Agència de Residus de Catalunya. De dilluns a dissabte, en horari d’obertura de la biblioteca, i el cap de setmana, també de 5 de la tarda a 8 del vespre.

Del 4 al 20 de juny

AL CELLER DE CA L’AGUILAR • «Nou nius nous (per a espècies humanes no tan noves)». Mostra de l’artista Joma. Els dies 4, 5, 6 i 20 (matí i tarda), 11, 13 i 18 (matí) i 12 i 19 (tarda), visita comentada pel propi artista. Divendres, dissabtes i diumenges d’11 a 2/4 de 2 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre.

MERCATS SETMANALS

Tots els dimarts i els divendres

Solsona

Tots els diumenges

Sant Llorenç de Morunys

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.