https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

4, octubre del 2023

4, octubre del 2023

Agendes – Maresme
CFF22_cartell_OK_print_agost22
Agenda cultural
Desde
Dissabte
01
octubre
Fins
Dissabte
08
octubre

Calella Film Festival

Maresme
El Festival de Cinema del Maresme

Aquest any celebrem el 50è aniversari de l’estrena de la saga de “The Godfather” i al Calella Film Festival, en aquesta edició, us farem una oferta que no podreu rebutjar, com Vito Corleone va dir que faria a Jack Woltz, un productor de cinema de Hollywood. Per a convèncer a Woltz, Vito va enviar-li el famós cap de cavall a la nit. Amb vosaltres no caldran aquests mètodes, no farà falta perquè sabem que us encanta el cinema.

A partir d’aquí, podreu gaudir durant vuit dies de gairebé 20 pel·lícules de tots els gèneres. Fins i tot, una d’animació. Tindrem cintes competint en les dues seccions del Festival: “Low Budget” i tammbé les més creatives de la secció “Creative Rosebud Awards”.

Convidem a tot el Maresme a sumar-se al Festival. A més de Calella, Sant Pol i Arenys de Mar tornen a ser els escenaris d’un certamen que vol ser el Festival de Cinema de tot el Maresme. A Sant Pol, les pel·lícules es podran veure al Centre Cultural, gràcies a la bona sintonía que hi ha amb l’Akira Cine Club. I a Arenys de Mar, el Teatre Principal, una instal·lació cultural de primer ordre, tornarà a col·laborar amb nosaltres després de la bona acollida de les sessions de l’any passat.

Que gaudiu a fons d’un nou Calella Film Festival!

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.