https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

4, octubre del 2023

4, octubre del 2023

Agendes – Maresme
GettyImages-184314699
Festes populars
Dimarts
14
febrer

Celebrem l’amor amb Sant Valentí

Maresme
Ben instal·lats al febrer, inexorablement es va acostant un dia especial per molts de nosaltres i per milions de persones arreu del món: Sant Valentí. Cada dia és bo per demostrar el nostre amor als que més estimem, però per a aquells despistats que massa sovint se’ls oblida de fer-ho, el 14 de febrer és el dia perfecte per recordar-ho!

Com sol passar amb moltes de les tradicions que seguim al nostre país, la de Sant Valentí no se sap del cert com va nàixer. Sigui com sigui, el que sabem del cert és que la seva popularització la trobem durant el segle XX i també podem afirmar que no tothom celebra el dia dels enamorats el mateix dia. A casa nostra és típic fer-ho per Sant Jordi, regalant una rosa i un llibre als nostres amors. Al final, però, tant és d’on vingui aquesta tradició i quin dia la celebrem. El que realment importa és que ens estimem de manera profundament sincera tot l’any.

I és que el que s’ha de fer és demostrar l’amor de la manera que més ens agradi, però demostrar-ho! Hi ha qui regala quelcom especial, altres que obsequien experiències i també hi ha qui decideix passar el dia amb aquesta persona que tant estima, dedicant-li allò que avui dia és més preuat: el temps. No hi ha una única manera de celebrar Sant Valentí, totes són bones quan es pensen i executen amb l’amor com a estendard.

Així doncs, sigui com sigui que celebrem el dia dels enamorats, amb regals o sense, amb xocolata o sense, amb flors o sense, el més important és fer-ho de tot cor i que mai hi falti, això sí, l’autèntic i sincer amor.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.