https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

29, maig del 2024

Search
Close this search box.

29, maig del 2024

Agendes – Maresme
re-vers
Agenda cultural
Desde
Divendres
03
setembre
Fins
Dissabte
18
setembre

Cicle Re-Vers d’Arenys de Munt

Maresme
Arenys de Munt celebra la 4a edició de Re-Vers: Cicle d’Arts Poètiques, amb moltes novetats i amb les propostes més innovadores de la música i la poesia a Catalunya.

Més que mai, obrirem finestres, respirarem a fons i ens retrobarem amb les forces tel·lúriques del nostre paisatge. Així serem, per primer cop, al torn del capvespre i gaudirem de nous espais, com la masia Can Colomer.

Enguany hem reunit la veu de rapsodes, poetes i músics com Maria Sevilla Paris, Ferran Palau, Marc Egea, Pep Moliner, Joan Puigdefàbrega, Oriol Sauleda, L’Últim Indi i El Petit de Cal Eril. Per als més menuts ens acompanyarà la companyia Binixiflat i maridarem la poesia amb els vins del Celler Talcomraja. Volem donar importància al nostre poeta Domènec Perramon i ens deixarem endur pels seus poemes al seu itinerari poètic per racons preciosos d’Arenys de Munt.

En una abraçada entre la tradició i les iniciatives més contemporànies, reflex de l’essència del nostre poble, us convidem a xalar d’un final d’estiu ple de Re-Vers.

Per més informació a: http://revers.cat/

Programa d'activitats
3 de setembre, 2021
8:30 pm

Maria Sevilla Paris

Can Colomer

Ens presenta Miss Interpretation, acció de poesia sonora sobre el llenguatge com a glitch, el treball assalariat com a error i les existències vegetals com a malura de la terra.

3 de setembre, 2021
9:30 pm

Ferran Palau

Can Colomer

L’easy loving i les cançons d’amor es tornen encara més sinceres. Trobarem un amor que fa una mica més de mal, que crema una mica més fort. Un amor seduït pel minimalisme i els sintetitzadors, que ens guien, a pas lent, a través del seu imaginari, on escriu i descriu la seva història com un paisatge que gira a un ritme tranquil, assossegat, però implacable.

4 de setembre, 2021
6:00 pm

Ruta literària Domènec Perramon

Trobada a la Plaça de l'Església

Enguany al Re-Vers volem retre homenatge al nostre poeta local i deixar-nos endur pels seus poemes en un itinerari poètic per racons preciosos d’Arenys de Munt.

Activitat gratuïta.

10 de setembre, 2021
9:00 pm

Ocellim, Ocellam

Can Borrell

EGEA, MOLINER, PUIGDEFÀBREGA I SAULEDA

Marc Egea (viola de roda i loops en directe)Pep Moliner (fiscorn i electrònica)Joan Puigdefàbrega (paraula) i Oriol Sauleda (paraula) assagen la seva forma piulada de conversa dalt de l’escenari, seguint el fil d’un Poema Tutal de Joan Puigdefàbrega.

ENTRADES EXHAURIDES

17 de setembre, 2021
6:00 pm

Contes del Binomi amb la Cia. Binixiflat

Can Borrell

La companyia de teatre de titelles Binixiflat, refundada a Arenys de Munt l’any 1985 per l’artista Biel Porcel, és una de les més veteranes dels Països Catalans. Obrim espai als més petits amb el seu espectacle Contes del Binomi, basat en les tècniques d’invenció de contes del pedagog italià Gianni Rodari, concretament de la tècnica del binomi fantàstic.

Un actor-titellaire i un músic, amb titelles i fiscorn, posen en escena un espectacle farcit d’efectes especials, tocs de contemporaneïtat i diversió.

17 de setembre, 2021
8:30 pm

L'últim Indi

Can Borrell

Eduard Costa (ex Amics de les Arts) i L’Últim Indi ens conviden a un viatge amb cançons que parlen de la vida i la mort, del vent, del foc i de la terra. Un espectacle poètic i musical que ens porta a un univers sonor fascinant, barrejant l’essència pop i els sons ancestrals. Tot maridat amb el món sensorial dels vins partisans d’un petit celler del nostre poble, el Celler Talcomraja de Joan Munich, significat pel seu treball de sostenibilitat, dignificació de la pagesia i la cura de la terra.

Preparem-nos, doncs, per gaudir d’aquesta intensa fusió de la paraula, la música i l’esperit del vi del nostre territori.

ENTRADES EXHAURIDES

18 de setembre, 2021
9:30 pm

El Petit de Cal Eril

Can Colomer

Joan Pons, ànima d’El Petit de Cal Eril amb una carrera de tretze anys i vuit discos a l’esquena, ens presenta el seu últim disc, N.S.C.A.L.H. (2021). Amb els peus a terra i alhora en la metafísica,  la música d’aquest treball travessa el cosmos per generar al seu voltant una força gravitacional imparable.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.