https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

12, juny del 2024

Search
Close this search box.

12, juny del 2024

Agendes – Maresme
Captura de pantalla 2022-04-11 a les 10.38.13
Festes populars
Desde
Dissabte
30
abril
Fins
Diumenge
08
maig

Festa Major Santa Creu de Cabrils

Maresme
Amb la tornada a la quasi normalitat postpandèmica, sembla ser que les festes majors (per fi!) recuperen tota la seva esplendor. Després de dues edicions enrarides, una suspesa i celebrada virtualment i l’altra amb el fre de mà posat i adaptada a les circum-stàncies, la Festa Major de Santa Creu de Cabrils torna en plena forma recuperant aquells actes que havia hagut d’adaptar o suspendre.

Si s’hagués de definir la diada de Santa Creu al municipi cabrilenc, ho faríem, sense cap mena de dubte, com la festa de les entitats. En un exercici encomiable de participació ciutadana i organització popular, la Festa Major no fóra possible sense la feina de les diferents entitats municipals. 

Gràcies a això, des del 30 d’abril i fins al 8 de maig, podrem gaudir del correfoc, concerts, la xocolatada, la tradicional i esperada trobada de gegants o la sardinada popular, entre moltes altres propostes que encaixaran amb els gustos de petits i grans.

Així doncs, tot esperant la bonança que caracteritza l’arribada de Santa Creu, només ens queda desitjar-vos una molt bona i especial Festa Major!

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.