https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

20, maig del 2024

Search
Close this search box.

20, maig del 2024

Agendes – Maresme
portada-panxing-nitdelcomerçok
Activitats en familia, Agenda cultural, Mercats, Oci i activitats, Tallers i xerrades
Dissabte
16
setembre

Nit del Comerç a Vilassar de Mar

Maresme
Una nit plena de gastronomia, botigues obertes, espectacles, música en directe i Dj's, activitats al carrer, tallers i moltes sorpreses!

Ha acabat l’espera! Enguany, la nit de dissabte 16 de setembre tornarem a gaudir de la Nit del Comerç a Vilassar de Mar. Des de les 19 h i fins a la mitjanit podrem passejar pels carrers de la vila i sorprendre’ns amb tot el que l’organització ha preparat.

El tret de sortida de la jornada el donarà la inauguració a les 19 h a càrrec de la banda de percussió vilassarenca Ssstrèpits, que sortiran de la plaça Jeroni Gelpí per enfilar cap al carrer Narcís Monturiol, l’avinguda de Montevideo i el carrer de Sant Joan per acabar aquesta sonora i divertida rua a la plaça de l’Ajuntament. Un cop acabada la inauguració en moviment, a les 20 h, hi haurà una nova cercavila amb els Mansuets i l’ase Innocenci que acabarà als voltants de les 21 h a la plaça Jeroni Gelpí. Paral·lelament, des de l’inici de la nit a les 19 h i fins que s’acabin els actes, podreu sentir-vos pilots de carreres amb l’Scalextric que trobareu al carrer Narcís Monturiol.

A més, des de les 21 h fins a les 24 h el grup de teatre Los Filmáticos format per Vicenzo Rigatti (Andrés Cavallín) i la Pamela Faier (Iris Brok) representarà una obra de carrer satírica sobre el món del cinema a través de la música, l’humor i el joc amb el públic. Els podreu veure circularant per tot l’eix de la festa amb el seu avió gegant de cartó!

Concerts per tothom

Els amants i les amants de la música també se sentiran com a casa a la Nit del Comerç. Al llarg de tota la jornada hi podran escoltar els grups ALOCS & ROLL a la plaça Era; SAN PAU RHUM BANDS al carrer Sant Josep; BOOMERS a l’avinguda Montevideo davant l’Atlàntida; SARA REIG al carrer Sant Joan/Sant Roc i I-KIDS DJ a l’Aula de música del carrer N. Monturiol.

Les diferents associacions de Vilassar de Mar també hi participaran amb mostres, exposicions i exhibicions sobre les seves activitats.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.