https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Agendes – Maresme
sala_perill
Oci i activitats
Desde
Dissabte
08
maig
Fins
Dimarts
08
juny

SALA PERILL a La Destil·leria de Mataró “Blanc”

Maresme
Blanc es la primera proposta de tema conjunt que treballen els artistes de la plataforma Sala Perill*. Es tracta d’un tema, que si bé s’ha suggerit i treballat en altres ocasions, no deixa de ser interessant, sobretot pels matisos i significats que cada artista hi troba i desenvolupa en cada nova oportunitat.

Inauguració, 08 de maig a les 18.00 h Del 08 de maig al 08 de juny  

L’exposició és una acció comuna que han volgut contribuir a trencar l’espai aturat, a connectar i comunicar-nos amb el blanc com a nexe hem plantejat un pretext per sortir d’allò estàtic i aïllat.

En aquesta exposició hi trobareu el diàleg que han establert cadascuna de les artistes participants en la proposta, els camins que cadascuna ha triat d’entre les possibilitats a les quals ens evoca el tema: Nebulosa, somnis, veritat, espera, essència, harmonia, puresa, immensitat…

Artistes de la Sala Perill

Els artistes que trobarem a la Sala Perill són: Albert Anglès · Alicia Giráldez · Antonia Cortijos · Carme Roher · Carmen Amador · Enric Macià · Fátima Tocornal · Gemma Canal · Guigui Kohon · Judy McCaig · Lola Gratacós · Lourdes Carmelo · Mia Llauder · Nicole Deuster · Núria Anguren · Pablo L. Martínez · Ramon Puig · Sebastià Macia · Silvia Walz · Wilma Wau · Xus Anglès

Sala Perill

*SALA PERILL: Un dels plantejaments principals de l’activitat de Sala Perill ha estat sempre donar més visibilitat a la joieria contemporània com a llenguatge artístic promovent trobades entre joiers i artistes d’altres disciplines. Ara, hem decidit fer un pas més, i el que era un espai d’exposicions situat al cor de Barcelona, evoluciona a una plataforma multidisciplinària d’art contemporani: Salaperill.online, una galeria virtual online i sobretot un espai de diàleg per facilitar activitats i projectes que millorin la visibilitat i el desenvolupament artístic dels membres de la plataforma, un espai més obert que esperem connecti amb el món de l’art contemporani actual, tant nacional com internacional.

Font: La Destil·leria

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.