https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

20, maig del 2024

Search
Close this search box.

20, maig del 2024

Cultura – Maresme

“Aroma”, de Lídia Gomis Oliva, veu la llum

Maresme
4d6b003541c97cc860ca02f0303b6c38.jpg
Poques vegades una presentació d’un llibre acumula tants sentiments i emocions en una sala, i això és el que va aconseguir Lídia Gomis Oliva en la presentació, el passat 30 de desembre, del seu primer llibre de narrativa “Aroma”.

Rodejada dels seus fills, la Griselda i el Denis, dels seus néts i de totes les persones que, d’una manera o altra, formen part d’aquest llibre, la Lídia va presentar-se, entre nerviosa i desimbolta, davant d’una sala, al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt, plena de gent desitjosa de sentir-la.
 
“Aroma” és un recull de relats curts, que dibuixen seqüències de la vida d’una dona, la pròpia Lídia, que ha viscut. Són uns relats molt personals d’aquella nena que va passar gana i va veure desaparèixer gent molt estimada; d’aquella joveneta que es volia menjar el món, i de la dona que, per segona vegada, ha superat un càncer. Però, a més, tot i ser un llibre de vivències molt personals, “Aroma” és un llibre que, si s’obre el focus i ampliem el paisatge que dibuixa, permet copsar un dibuix sociològic fi i acurat de l’època, un dibuix que perfila la societat d’aquest país al llarg de 50 anys llargs d’història.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.