https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

24, juliol del 2024

Search
Close this search box.

24, juliol del 2024

Cultura – Maresme

El fenomen Justo Molinero estrena a La Massa “Novios con solera”

Maresme
40089bd8a3615c0db500adc387c0794a.jpg
“Novios con solera” és un còctel d’èxit amb música, teatre i humor. Es tracta del segon espectacle teatral de Justo Molinero, un fenomen de masses que porta des del novembre passat rodant per escenaris catalans i ara, el proper 6 de maig, arriba a Vilassar de Dalt al teatre de La Massa on segur que triomfa com tot arreu per on ha passat.

La gran veu de referència a Radio Tele Taxi no és una altra, des de 1982, que la de Justo Molinero, doncs ara després de més de tres dècades de jugar aquest paper, Molinero decideix pujar a l’escenari teatral al costat d’un grup de companys professionals de la ràdio per fer riure. 
 
Amb Novios con solera Molinero y Los Descastaos presenten una obra amb diferents arguments que s’entrellacen com la crònica de 21 anys d’un llarg nuviatge, les aventures i desventures d’un pare massa preocupat pel noi que vol conquerir a la seva filla i d’altres moltes situacions on qualsevol dels assistents a la funció es podrà veure reflectit. 
 
Novios con solera és una comèdia escrita per José Cedena, que connecta amb els oients de sempre, amb aquells oients fidels de Molinero, però prou engrescadora per apropar-se al públic que no ha seguit gaire la seva trajectòria professional però saben qui és. La música, un llenguatge pla i directe, la interacció amb el públic i molt d’humor han fet d’aquesta obra un èxit de públic que fàcilment superarà els més de 50.000 espectadors que ja van esgotar les entrades en la primera incursió de Molinero en el món de l’escena amb “Ahora me toca a mí”.
 
 
Justo Molinero, nascut a Cordova, resideix a Catalunya des del 1967 i és un dels exemples paradigmàtics de l’immigrant integrat de ple a la cultura catalana. El 1982 va fundar Radio TeleTaxi, una emissora destinada inicialment als usuaris del taxi i que s’ha acabat transformant en un grup de comunicació de referència a Catalunya i Andorra.
 
Al llarg de la seva trajectòria, Molinero ha rebut nombroses distincions, com una Menció Honorífica dels premis anuals de Ràdio Associació de Catalunya, el Premi Ondas a la seva carrera professional o el premi Catalunya Comunicació, atorgat per l’Associació Catalana de Comunicació.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.