Pànxing Bages

19, juliol del 2024

Search
Close this search box.

19, juliol del 2024

Cultura – Bages

Enramades de Sallent 2023

Bages
Carrer Nou (3)

Les Enramades de Sallent és una de les festes més representatives del patrimoni cultural de Sallent, declarada Festa Tradicional d’Interès Nacional. Des del dijous de Corpus 8 de juny i fins al dilluns 12 de juny, els principals carrers del centre de la Vila i altres barris més allunyats s’engalanen gràcies a l’esforç i imaginació de veïns i veïnes i associacions. La festa la complementen activitats culturals i d’oci per a tots els gustos: concerts, orquestres, espectacles infantils, concurs de pintura ràpida, tornejos esportius, espectacles teatrals, cultura popular i un llarg etcètera.

Durant els dies d’Enramades també es poden visitar els punts patrimonials més característics de Sallent, com és el Centre d’Interpretació i la Casa Torres Amat, el Castell de Sant Esteve i Sant Sebastià, la Casa Natal del Pare Claret i el jaciment ibèric del Cogulló. Tots aquests espais es poden visitar de forma regular i guiada cada mes.

Si t’ha agradat llegir l’article Enramades de Sallent 2023, també et pot interessar llegir CAMINS: XI edició del Festival Internacional de Fotografia Analògica Contemporània Revela’t 2023.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.