https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

20, maig del 2024

Search
Close this search box.

20, maig del 2024

Cultura – Maresme

Estrena de la pel·lícula “Uno Para Todos”, rodada al Maresme

Maresme
cof
cof

El passat divendres 18 de setembre es va dur a terme l’estrena de la pel·lícula “Uno Para Todos”, rodada al Maresme l’estiu de 2019. El film, dirigit per David Ilundain, està protagonitzat per David Verdaguer (“Estiu 1993”, “10.000 Km”, “Los días que vendrán”, entre d’altres). La pel·lícula està produïda per Inicia Films, Fasten Films, A Contracorriente Films, Bolo Audiovisual, Uno para todos AIE i també Amalur AIE.

L’interior de l’Escola Sant Martí d’Arenys de Munt, va ser l’escollida per al rodatge d’una gran part de les escenes de la pel·lícula. El film tracta sobre l’assetjament escolar, amb guió de Valentina Viso (“María y los demás”) i Coral Cruz (“Incerta Glòria”).

Tanmateix, la Maresme Film Commission va facilitar que el rodatge de la pel·lícula es fes al Maresme, concretament a Arenys de Munt i Sant Andreu de Llavaneres, que hi estan adherides. Potenciant els rodatges a la nostra comarca es promociona el territori. Així doncs, això té un impacte positiu en l’àmbit econòmic però també genera un autèntic reclam turístic.

 

Imatges del rodatge de la pel·lícula
Sinopsis de “Uno para todos”

Un professor interí assumeix la tasca de ser tutor de sisè de primària en un poble completament desconegut per a ell. Quan descobreix que ha de reintegrar a un alumne malalt a l’aula, es troba amb un problema encara més gran: quasi cap dels seus companys vol que torni a classe.

El film és apte per a tots els públics i es converteix en una oportunitat perfecta per debatre amb els més joves de casa temes de rigorosa actualitat. D’aquesta manera, es toquen tòpics com poden ser les malalties, l’assetjament escolar o la relació amb els companys d’aula.

Si t’ha agradat llegir la notícia Estrena de la pel·lícula “Uno Para Todos”, rodada al Maresme, també et pot interessar La Maternitat d’Elna, un monument d’humanitat.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.