https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

20, maig del 2024

Search
Close this search box.

20, maig del 2024

Cultura – Maresme

Festival d’Estiu d’Alella

Maresme
45f19ae9f85c1481968e88ce2b3f8323.jpg
El juliol portarà a Alella una nova edició del seu Festival d’Estiu, un dels grans referents dels estius musicals al Maresme. 

Música, jardins i vinyes són l’harmonia perfecta per a les nits d’estiu en un festival, a tocar de Barcelona, que enguany s’obre al territori amb la incorporació del Celler Can Roda, ubicat a Santa Maria de Martorelles. Amb aquest nou escenari, ja són tres cellers de la DO Alella —Can Roda, Alta Alella i Bouquet d’Alella— els que participen a aquest esdeveniment cultural, amb un programa doble: una proposta musical i enogastrònomica i activitats infantils i familiars. 
 
Aquesta edició del Festival d’Estiu arrencarà amb l’actuació d’Eduard Costa, que actuarà al Celler de les Aus d’Alta, seguirà amb el concert de Mishima, a l’escenari més emblemàtic del Festival, els Jardins de Cal Marquès i al mateix escenari, just l’endemà, arribarà Benvinguts al Funky. La segona setmana del Festival arribarà la Sant Andreu Jazz Band & Joan Chamorro, que actuarà al Parc de Can Sors; la Sandra Bautista, una de les perles de la pedrera musical catalana, actuarà al nou escenari del Celler Can Roda (Santa Maria de Martorelles) per acabar amb la darrera proposta, amb el Halldor Mar, famós gràcies al programa de TV3 Katalonski, on viatja arreu del món per trobar-se amb gent que no és catalana però que ha après català, que actuarà al Celler Bouquet d’Alella.
 
 
La combinació de música i jardins s’enriqueix amb les propostes musicals i enogastronòmiques dels cellers participants que conviden a gaudir d’un meravellós paisatge de vinya amb la companyia dels músics o d’algunes activitats adreçades als més petits de les famílies com La Città Infinita, Drum Circle amb Santi Carcasona i El cantallaire. Contes cantants i cançons.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.