https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Cultura – Maresme

Arriba el Festival de Música Clàssica de Cabrera de Mar

Maresme
música clàssica
De tardor a hivern la música clàssica serà una de les grans protagonistes a Cabrera de Mar. A partir de setembre i fins l'1 de gener, el municipi acull concerts d'una gran qualitat al Festival de Música Clàssica de Cabrera de Mar 2021.

Les entrades ja estan disponibles i es venen a tres preus tancats de 5€, 12€ i 18€, segons les característiques concretes de cada concert.

Setembre i octubre: música variada

Començarem la temporada el mes de setembre amb dos concerts. El Cor Jove Amics de la Unió inaugurarà el festival el divendres 10 de setembre amb el concert de música moderna a capella Denominació d’Origen.

El 26 de setembre es podrà gaudir del Jazz de Claude Bolling i Estàndars de la mà d’Anton Serra i Xavi Monge Jazz Piano Trio. I el 17 d’octubre aterra a Cabrera el recital líric Parla Più Piano.

Novembre: comença el cicle de concerts d’orgue

El mes de novembre arriba el XXXI Cicle de Concerts d’Orgue, que inclou cinc concerts amb entrades a 5€ i un d’entrada gratuïta.

Els quatre concert del cicle que tindran lloc al novembre comptaràn amb la presència de concertistes de gran talent: Montserrat Torrent, Mar Vaqué, Mercè Sanchís i Carme Godall amb les sopranos Rosa Mateu i Laura Brasó respectivament.

Desembre i gener: tanquem l’any amb la millor música

El festival no s’atura i al desembre també es podrà gaudir de la millor música clàssica, començant pel concert de Música de Cambra de Leos Quartet el diumenge 12 de desembre.

I el Cicle de Concerts d’Orgue continua amb dos concerts més. El 18 de desembre l’Església de Sant Feliu s’omple amb la música del Cor Parroquial de Sant Feliu i Carme Godall i el 24 de desembre es podrà escoltar el cant de la Sibil·la, l’únic concert del festival amb entrada gratuïta.

El festival es tanca amb l’inici del nou any, amb un Concert de Cap d’any de la Nova Orquestra de Cambra Germans Pla el dia 1 de gener de 2022.

Es pot accedir a la venda d’entrades dels concerts a través del web de www.gaudeixcabrera.cat, on també es poden adquirir diferents tipus d’abonaments conjunts que inclouen de 3 a 5 espectacles, inclòs un abonament especial per accedir a tots els concerts del Cicle de concerts d’orgue a un preu reduït.

Si t’ha agradat llegir la notícia Arriba el Festival de Música Clàssica de Cabrera de Mar, també et pot interessar llegir La 39a Setmana del Llibre en Català.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.