https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Cultura – Maresme

I Temporada de Clàssica a La Massa

Maresme
8c50887e9ab70f31b937690a4c97c5c0.jpg

El 4 d’octubre arrenca, al teatre La Massa, la primera temporada de música clàssica. Un cicle que s’allargarà fins el 20 de març del 2016 amb cinc concerts programats per a la ocasió i protagonitzats per l’orquestra Arts Simphony Ensemble. 

Directors i solistes de renom passaran per l’escenari de La Massa al llarg del primer cicle de música clàssica que organitza el teatre vilassarenc.  El director Mihnea Ignat i el solista de trompa Juan Manuel Gómez encetaran el cicle, el proper 4 d’octubre,  interpretant obres de Haydn, Schubert i Mozart. El 8 de novembre, el repertori se centrarà en obres de Vivaldi i Txaikovski de la mà del director-solista i violí Christian Chivu. El tercer dels concerts coincidirà amb el Cap d’Any. L’1 de gener de 2016, el director Manel Valdivieso farà sonar obres de Txaikovski, Dvorák, Brahms i Strauss. I encarant la recta final del cicle, el 31 de gener, tindrà lloc el quart dels concerts dirigit per Jordi Bernàcer i Albert Guinovart com a solista i piano. Junts interpretarant peces de Beethoven, Mendelssohn i Mozart.
 
Finalment, el director Ladislau Pietro Horvath posarà el punt final a la temporada de clàssica el dia 20 de març amb obres de Haydn, Elgar i Mozart.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.