https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Cultura – Maresme

L’Escola de Dansa Madó brilla a la Dance World Cup

Maresme
342d45fc5f9732a0c3c741db143757a7.jpg

La passada Setmana Santa, l’Escola de Dansa Madó va participar a la DANCE WORLD CUP. Aquest concurs se celebra a molts països del món, i enguany és la tercera edició realitzada al nostre país.

L'escola va presentar un total de 130 coreografies, amb més de 120 alumnes de l’escola, des dels 5 anys fins als 23, en totes les categories i estils. Amb aquesta participació l’escola va obtenir un total d’11 medalles d’or, 13 medalles de plata i 9 medalles de bronze.
 
 
Tots els premiats, més d’un centenar d’alumnes, seran els representants espanyols per a la Gran Final Mundial que enguany tindrà lloc a Bucharest (Rumania). A més de tots aquest premis l’Escola de Dansa Madó va rebre el premi especial a la millor coreografia del concurs per CATHAL , un trio de dansa contemporània, que ja havia estat segon premi al concurs Danza in Fiera a Florència, i on els mateixos ballarins, Ferran Lugo, Paula Bernal i Maria Garreta, han creat la coreografia. A més, d’entre totes les escoles participants d’arreu de l’estat Espanyol, l’Escola de Dansa Madó va ser nominada la segona millor escola de tot el concurs.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.