https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Cultura – Maresme

L’informe Phaeton, d’Albert Salvadó

Maresme
3eb1a5deb3b32d964c684890fa1248d2.jpg
Les Biblioteques del Maresme recomanen… el llibre “L’informe Phaeton”, d'Albert Salvadó.

L’autor, que en la majoria de les seves novel·les es basa sempre en fets històrics, s’aventura aquí en fets hipotètics, alguns més creïbles que d’altres, però amb suficients arguments per pensar que poden ser possibles.
 
Sota el mite de Phaeton, que dóna nom a la novel·la, i amb un escriptor com a protagonista, ens ofereix una nova visió de la història de la humanitat. Segons la teoria d’un únic continent, mitjançant diverses llegendes mitològiques i creences religioses basades en escrits antics, ens presenta una civilització prou avançada que va existir fa 11.600 anys. L’anhel dels seus dirigents és manipular el pas del temps, les hores de sol i de foscor per gaudir sempre de la “Llum Eterna” sobre la terra. Per esdevenir els amos del temps i de la llum, cal tenir el control total i absolut del moviment de la terra. El desig d’aconseguir canviar la rotació del planeta provocarà grans cataclismes, alguns molt coneguts per tots nosaltres, com el Diluvi Universal. A través d’aquestes hecatombes, fa una interpretació de la història diferent d’aquella que ens ha arribat fins als nostres dies.
 
Després de llegir aquest relat tan apassionant, arribem a la conclusió que algunes vegades els mites poden deixar de ser llegendes per a passar a ser realitats. En paraules del mateix autor, “els mites són crits del passat que demanen que no oblidem”.
 
Matèria: Històrica 
Editorial: Columna
Any: 2007

 

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.