https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Cultura – Maresme

“La increïble guia de la iaia del Maresme” per conèixer la comarca

Maresme
94ced64c80d7466c1a3315996d209387.jpg
Molt de fred al Pou de glaç de Canyamars per rebre a la Iaia Coia, que arribava per presentar la seva increïble guia per conèixer més i millor la comarca del Maresme. La “iaia del Maresme” ha comptat, per tirar endavant la seva guia, amb la col·laboració del Consorci Costa de Barcelona-Maresme, Turisme Catalunya, Diputació de Barcelona i el Consorci de Normalització Lingüística.

“La iaia del Maresme” fa milers d’anys que recorre la comarca, acompanyada del seu amic “Picot”, que no va poder assistir a la presentació de la guia, ja que estava atenent una entrevista a TV3. La iaia ha decidit compartir la seva saviesa publicant La increïble Guia de la iaia del Maresme, en la que proposa 10 rutes turístiques per fer en família i amb la que, sobretot els més petits, podran guanyar una medalla d’expedicionari desxifrant enigmes i tresors amagats.  
 
En la guia, la iaia explica a les famílies les diverses rutes, des de Tordera fins a Montgat, amb els seus principals atractius turístics: castells, búnquers, cases modernistes, platges, turons i boscos, museus i festes populars… Aquesta publicació, que es podrà adquirir en les oficines de turisme de la comarca, és un projecte innovador i pioner en l’àmbit de promoció turística que pretén apropar el territori a aquelles persones que encara el desconeixen o que en coneixen només una petita part.
 
 
La guia, profusament il·lustrada, és “interactiva”, ja que els lectors hi poden escriure, dibuixar, enganxar i, fins i tot, jugar. A més, conté un conjunt de reptes que, si s’assoleixen, serviran per aconseguir punts per guanyar fins a tres medalles d’expedicionari.
 
La guia, disponible en català i anglès, compta amb una icona d’informació que permetrà ampliar els coneixements sobre cada ruta a través d’Internet.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.