https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

20, maig del 2024

Search
Close this search box.

20, maig del 2024

Cultura – Maresme

Leo Martín Monge: “Cal desmitificar la por a la malaltia”

Maresme
c74af8dd0bd85df8c8b551fa108178f9.jpg
Malgrat la intensa pluja i el fred, una quarantena de persones van assistir el passat 1 de febrer a la presentació del llibre Obsérvate, escúchate, on la seva autora, Leo Martín Monge, va fer un repàs de la seva motivació a escriure’l.

Amb molts anys d’experiència en el camp de la salut, i després d’escoltar centenars de pacients, la Leo va tenir la necessitat d’escriure aquest Obsérvate, escúchate, davant l’evidència que la gent no sap per què emmalalteix. “Ningú cura ningú, és el mateix malalt qui es cura amb l’ajut de metges, infermeres, terapeutes… que li proporcionen les eines per fer-ho. El més complicat és trobar aquests professionals que ofereixin les eines”, explica la Leo.
 
En el llibre, la Leo ofereix les eines per aprendre a escoltar-se a un mateix i fer front a la malaltia, partint de la base que el 99,7% d’aquestes tenen un origen emocional. La base sobre la qual treballa el llibre és que totes les malalties es curen, “quan el pacient és sincer amb si mateix i arriba al perquè de la seva malaltia”.

 
 
 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.