https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

24, maig del 2024

Search
Close this search box.

24, maig del 2024

Cultura – Maresme

Maria Barbal conquista Vilassar de Dalt

Maresme
c52e4b23e75ec27253444e795c47ca64.jpg
En mig d’una gran expectació, Maria Barbal va visitar la Massa i la Biblioteca Can Manyer el passat 1 d’abril, en un acte protagonitzat per les lectures de breus fragments de la seva obra.

El títol: “De la novel·la al conte, un riu de paraules” ja denotava la trajectòria d’una tarda literària de qualitat. L’acte, estava organitzat conjuntament per la Massa, Centre de Cultura Vilassarenc i la Biblioteca Can Manyer de Vilassar de Dalt.
 
Per trencar el gel, l’autora de Tremp va fer una lectura d’un capítol de la novel·la “Camfora” amb la qual va parlar de les seves sensacions i de l’evolució de les seves publicacions des que va escriure la coneguda “Pedra de Tartera” l’any 1985 fins als nostres dies. També va parlar dels contes, fent un repàs de “Dolça companyia, cara solitud”.
 
En mig de les lectures, va haver-hi un torn de preguntes i comentaris amb el públic i d’aquesta manera l’autora va compartir idees amb tots els assistents.
 
L’acte va ser tot un èxit, no només per la nombrosa assistència sinó també per la qualitat del contingut i l’alt nivell literari. Va ser una conferència amb un gran component emotiu que no va deixar indiferent a ningú.
 
Per dinamitzar l’acte es va comptar amb la lectura de textos per part de Paquita Puig i Joaquima Pujol, així com amb la presentació de Jordi Durany.
 
Cal recordar que Maria Barbal ara mateix és un dels màxims exponents de la literatura catalana amb nombroses edicions i una de les autores mes traduïdes del nostre país. Per aquest motiu va ser tot un plaer escoltar-la en una tarda literària que des de la Massa, Centre de Cultura Vilassarenc recordarem durant molt de temps.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.