Pànxing Solsonès

18, juliol del 2024

Search
Close this search box.

18, juliol del 2024

Cultura – Cerdanya Berguedà Solsonès

Nova imatge pel Festival de Música Antiga dels Pirineus

Cerdanya Berguedà Solsonès
cartell prova 2
Pirineus pictòrics del FeMAP és la nova imatge del festival

El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ja té imatge per a la seva 11a edició.

Maria Domingo és la creadora de Pirineus pictòrics del FeMAP, el cartell guanyador del concurs de l’onzena edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus. Un jurat format per membres del festival i representants dels municipis participants en l’edició del 2022 han escollit l’obra de la trempolina per il·lustrar el festibal i emportar-se els 1.500€ de premi.

festival

Enguany, s’han presentat 14 propostes d’artistes originaria dels municipis que formen part del FeMAP 2022. Els altres cinc finalistes han sigut: Festival al bosc d’Albert Mosquera (Puigcerdà), Notes de Colors de Sergi Lleida (Berga), Paisatge Sonor de Lluís Ràfols (Berga), Cíclic de BK (La Seu d’Urgell) i Cadí Moixeró, l’art de la música de Gerard Bullich (La Seu d’Urgell).

Les dues darreres propostes han sigut les escollides per votació popular online. Enguany s’innovava en aquesta votació popular, ja que per primera vegada es va realitzar a través de les xarxes socials d’Instagram i Facebook. Es poden veure totes les obres finalistes aquí.

Per a poder valorar els cartells i escollir el guanyador, el jurat ha tingut en compte criteris d’originalitat, de composició, d’impacte visual, de claredat del missatge i l’ús d’elements relacionats amb el territori pirinenc, la seva cultura i la posterior aplicació a diferents suports.

El FeMAP segueix apostant pel concurs de cartells, com una manera per estimular la creativitat i fomentar els artistes del territori pirinenc. En l’edició de l’any passat, el cartell guanyador va ser Corxera dels Pirineus de l’andorrà David Casasayas.

Font: Eva Múrcia – FeMAP

Si t’ha agradat llegir la notícia Nova imatge pel Festival de Música Antiga dels Pirineus, també et pot interessar llegir Berga potencia la programació musical de La Patum de 2022 amb tres dies de concerts gratuïts.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.