https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

20, maig del 2024

Search
Close this search box.

20, maig del 2024

Cultura – Maresme

Projecte “Liceu al Territori”

Maresme
bc0619da859a2014ef02debad2d9d54f.jpg
El Liceu engega el projecte Liceu al Territori per apropar l’òpera a la gent de tot Catalunya.

Liceu al Territori és la millor manera d’acostar l’òpera a tota aquella gent que no ha vingut mai al Liceu i que vol perdre la por a la lírica. Una conferència gratuïta al vostre municipi i unes condicions molt especials per venir al Liceu han fet que més de 3.000 persones de més de 70 municipis de tot Catalunya ja s’hagin atrevit a venir i a gaudir d’aquesta experiència. 
 
Com són aquestes conferències gratuïtes?
Des del Liceu ens desplacem al vostre municipi per a fer una xerrada en què s’explica l’argument, la producció i anècdotes d’una òpera perquè el públic en tingui tota la informació i en gaudeixi sense perdre cap detall. Són unes conferències amenes i divertides alhora que molt rigoroses, amb una durada aproximada d’una hora.
 
Amb quina òpera podem començar?
Conjuntament escollim els títols de la temporada que millor s’adapten al públic que no ha vingut mai i a tots aquells que ja gaudeixen de l’òpera. Els seleccionem pensant en la durada de l’obra, la facilitat de la música i la producció. El nostre objectiu és que la gent de tot Catalunya vingui i repeteixi. Els propers títols seleccionats són: L’elisir d’amore, Romeu i Julieta i Andrea Chénier.
 
 
Com podem accedir a les funcions?
Oferim localitats amb molt bona visió, de pis central o platea, a preus molt especials. Donem la possibilitat als autocars d’estacionar davant del Liceu per a portar i recollir la gent i acompanyar-la fins a l’arribada al Liceu.
 
Com puc sumar-me al Liceu al Territori?
Contacta amb en Pol Avinyó, qui t’ajudarà a engegar Liceu al Territori al teu municipi. E-mail: pol.avinyo@liceubarcelona.cat. Telèfon: 681 286 787.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.