https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Cultura – Maresme

Sant Valentí, una excusa per a l’amor més romàntic

Maresme
5b5f102a31a4d991b80c97e9268a7806.jpg
I de nou… 14 de febrer… Sant Valentí… per molts… la festa de l’amor per excel·lència!!! Cors, molts cors, fletxes carregades d’amor, flors, bombons i sucre en excés. I encara que sigui una festa importada de l’altre costat de l’Atlàntic arrela amb força, sobretot, entre els més joves. La influència de Hollywood, com en tants altres aspectes, marca tendències. Encara que, a Catalunya, Sant Valentí sempre haurà de lluitar contra un altre sant en això de celebrar l’amor: Sant Jordi.

Però, a la fi, amb poca o molta implantació, Sant Valentí sempre acaba sent una diada una mica especial, un bon dia per recordar, amb un detall, a aquells que estimem que els sentiments perduren.
 
El Dia de Sant Valentí, també conegut popularment com a Dia dels Enamorats, s’ha estès, pràcticament, a tots els racons del món i a cada indret han arrelat tradicions diferents segons el tarannà del país. Així, a la Xina la tradició és enviar roses, que tenen diferents significats depenent del nombre de roses del ram; al Japó són les dones les que regalen presents de xocolata als seus amants; a Dinamarca els homes envien missatges romàntics a les seves estimades i a Nova York moltes parelles preguen per ser de les poques afortunades que es podran casar a l’Empire State.
 
En definitiva, i tot plegat, un munt d’excuses o explicacions i mites, per tenir una excusa per demostrar els sentiments amorosos, nous o antics, cap aquella persona estimada. Una preparació prèvia adequada, un bon maquillatge, un canvi de pentinat o una roba atrevida poden ser els elements necessaris perquè aquella nit sigui perfecta. Regalar bellesa o relax és una bona opció, tant per ella com per ell, però no podem oblidar la càrrega eròtica d’una sexy roba interior o les connotacions i el joc que ofereix la xocolata. De fet les opcions es diversifiquen i els regals poden ser d’allò més diversos… en definitiva, i tot plegat, un munt d’excuses, per tenir una excusa per demostrar els sentiments amorosos.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.