Pànxing Bages

14, juny del 2024

Search
Close this search box.

14, juny del 2024

Cultura – Bages

Voilà es trasllada a l’exterior de la Torre Lluvià

Bages
voilà
Dijous 2 de juny s’inaugura la segona edició de “Voilà a la Lluvià” a l’exterior de la Torre Lluvià de Manresa. La programació de música en directe de Voilà surt a l’exterior de dijous a diumenge i de juny a setembre.

Aquest és el segon estiu que Voilà trasllada la seva programació de concerts a l’exterior de la Torre Lluvià de Manresa amb una programació destacada de concerts durant l’estiu.

La proposta combina cultura, patrimoni, gastronomia i convida a gaudir de l’entorn combinant la seva programació amb actuacions destacades, el concurs musical del Bages Llumplugged, que enguany celebra la seva 8a edició, i actuacions amb artistes locals amb el cicle “Concerts amb D.O. Bages”. El primer dels concerts programats en aquesta edició de Voilà a la Lluvià és el concert d’Abba New Experience, el tribut al mític grup Abba, que ja ha penjat el cartell d’entrades exhaurides. La proposta estiuenca de Voilà programarà a l’exterior de la torre modernista tots els dijous, el Cicle Tribut, el cicle que rendeix homenatge a grans bandes com ACDC, Beatles, o Abba entre altres i que es programa a la sala des de 2012. 

De dijous a diumenge des de les 19h i fins les 24h a Voilà a la Lluvià convida a gaudir del patrimoni del Bages i d’una programació que enguany celebra 13 anys de música en directe a Manresa.

Tota la programació, informació i venda d’entrades dels concerts al web www.voila.cat

Si t’ha agradat llegir l’article Voilà es trasllada a l’exterior de la Torre Lluvià, també et pot interessar llegir Festival Arts per la Vida al Monestir de Sant Llorenç.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.