https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

25, juny del 2024

Search
Close this search box.

25, juny del 2024

Entrevistes – Maresme

Anna Pimàs, creativitat en estat pur a Can Quintí Xarcuters

Maresme
5419ef52eaa53110a32b804ed20b9866.jpg

“En una botifarra d’ou pots posar pràcticament tot allò que et passi pel cap”.

A l’Anna Pimàs el cap no li descansa mai. Parlar amb ella és submergir-se en un món d’idees i pensades continues que interrompen la conversa perquè ni un sol moment deixa de pensar, d’idear, de crear… I ara els seus pensaments només giren entorn de les botifarres d’ou, les grans protagonistes de febrer, des d’uns dies abans de Dijous Llarder fins a l’arribada de la Quaresma… i l’Anna vol que Can Quintí, un any més, destaqui per les seves creacions amb aquest producte.
 
Preparada per a noves creacions de cara a Dijous Llarder? (l’Anna no ens deixa continuar sense haver tret un plat de botifarra de perol perquè la tastem mentre  fem l’entrevista)
Uiiiiii Si en fa de dies que penso!!!. Em volta pel cap una botifarra d’ou que espero que sigui la bomba… Bé, primer espero que surti com penso que ha de sortir però… tot el dia hi penso. Ara aquesta és ‘top secret’, aquesta serà la sorpresa d’aquest any. 
 
I no ens donaràs ni una pista de què serà, o com?
No, no, no…. Aquesta és la gran sorpresa i fins que no surti a la venda serà un secret. Si voleu, ja sabeu que esteu convidats a venir a tastar-la (l’Anna esclata en una de les seves grans riallades i tanca la boca amb cremallera).
 
Bé doncs fes-nos cinc cèntims de la resta. Quantes en faràs aquets any? I quines destacaries?
Cada any en fem unes 16 varietats. Repetirem la novetat de l’any passat que va agradar molt, la botifarra d’ou inspirada en Arenys de Mar, amb sardines marinades amb taronja. A més de varietats de vegetals, com les de carxofes, bolets, patata i ceba, carbassó o tomàquet; les de peix amb gambes o tonyina; la de formatge i codony o la de gorgonzola i la dolça amb xocolata i mandarina.
 
Però… com se t’acut barrejar coses tan diverses en una botifarra?
Puntualitzem: és botifarra d’ou i en una botifarra d’ou pots posar-hi pràcticament tot allò que et passi pel cap. L’ou és molt agraït, o no pots posar qualsevol cosa en una truita?. Doncs amb la botifarra d’ou el mateix.
 
I la gent? (agraden)
I tant, al principi igual es sorprenen una mica, però en general la botifarra d’ou ja agrada molt, de fet és la botifarra més suau de totes les botifarres, la més toveta, la més dolceta, és bona fins i tot per els nens petitons. Si a aquesta botifarra hi afegeixes aquestes novetats, la gent vol provar i en general agraden, agraden molt. Es curiós que la gent ja passa un mes abans per la botiga per preguntar per la nova, o noves,  botifarra d’ou de l’any.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.