https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

18, juliol del 2024

Search
Close this search box.

18, juliol del 2024

Entrevistes – Maresme

Auri Solé, propietària de BCN Maresme, compra-venda immobiliària i lloguer turístic

Maresme
a0a49025a9572a1042217719b5da38c9.jpg
“La fórmula és senzilla: vendre confiança”.

L’Auri Solé i la Teresa Fernández irradien bon humor i professionalitat i això és el que percep el client només creuar la porta de BCN Maresme. L’Auri Solé porta més de 20 anys en el món immobiliari, i des de 2003 és API amb certificat AICAT de la Generalitat de Catalunya.La crisi la va portar a reinventar el negoci; així va néixer BCN Maresme, combinació de gestió immobiliària i lloguer turístic, pionera al Baix Maresme.
 
Portes més de 20 anys en el món immobiliari, i des de 2003 de les primeres amb certificació oficial. Què ofereixes per, malgrat la gran crisi viscuda pel sector, mantenir-te?
Bé… la crisi al sector va ser molt, molt dura (encara cueja) i de fet va ser la que va provocar elnaixement de BCN Maresme, buscant una sortida. Com a agent immobiliari el que sempre he buscat ha estat el tracte personalitzat amb els meus clients i la màxima proximitat.
 
Quan parles de tracte personalitzat, en immobiliària… a què et refereixes?
Jo tinc dos tipus de clients, un que és anònim, al que li busco un producte molt específic per comprar i, d’altra banda, el client que em dóna el seu habitatge per vendre i jo busco el millor lloc per anunciar-lo, evitant sempre els macroportals que allotgen moltes immobiliàries, considerant el que és més adient per aquella vivenda concreta. La fórmula és senzilla: vendre confiança.
 
 
Això implica que portis personalment tot el procés de compra i venda?
Tot. Tinc un molt bon equip d’assessorament jurídic i un cop feta una compra, o una venda, ens encarreguem de tot, des de la tramitació de totes les cèl·lules i el certificat energètic obligatori fins a l’escriptura pública i els canvis de titularitat de tot. A més, gràcies a l’equip jurídic, sóc especialista en venda d’immobles d’herències, que sempre poden comportar més complicacions administratives.
 
I el salt al lloguer turístic com arriba?
Arriba la gran crisi i la gent que tenia segones residències comença a intentar vendre, les vendes van quedar aturades i el lloguer turístic era una manera de rendibilitzar aquest parc de segona residència. Vaig detectar la demanda i la possible oferta i ho vaig provar, vaig ser la pionera al Baix Maresme en treballar les cases turístiques amb llicència, i la cosa va anar bé. BCN Maresme es diferencia delaresta perquè tenim oficina i això ens permet rebre al turista, fer-li 5 cèntims de la zona, oferir-li un dossier amb informació de rutes, museus, restaurants, esdeveniments… recollir les seves dades per passar a Mossos d’Esquadra (és un tema de seguretat que no tothom té en compte i que hauria de ser respectat estrictament) i signar el contracte de lloguer.
 
Què ofereixes als “teus” turistes?
A diferència d’altres empreses, BCN Maresme és també Punt d’Informació Turística, això vol dir que tenim una sèrie d’informacions i de serveis que no poden oferir altres empreses del sector. A més el turista que s’allotja en una de les nostres propietats ens té disponibles les 24 hores del dia per a qualsevol imprevist que li pugui sorgir o per si té necessitat de fer qualsevol mena de consulta. I també oferim servei de recollida i acompanyament des de l’aeroport o estació.
 
Parlaves que sempre treballes des de la personalització i la proximitat. En el cas del lloguer turístic deu ser més difícil? 
Sí, o no, depèn de la perspectiva. De cara al turista la personalització la treballo igual, busco aquell allotjament més idoni per a ell. La proximitat en aquest cas la treballo des de l’altre costat, o sigui… tot el personal i empreses que treballen per a mi, servei de neteja, xofers, jardiners, manteniment… sempre és gent o empreses de la comarca. D’aquesta manera asseguro la proximitat que predico i col·laboro a crear ocupació a lacomarca.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.