https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

18, juliol del 2024

Search
Close this search box.

18, juliol del 2024

Entrevistes – Maresme

BDiR Maresme compta amb una ubicació privilegiada

Maresme
f7bc15ececfdeaff4fef902ab38eb86f.jpg
La Tribu Urban Fitness, situada a Premià de Dalt, s’ha convertit en el primer BDiR del Maresme. El centre va inaugurar amb unes jornades de portes obertes els passats 21 i 23 d’abril. És el primer cop que DiR es fa càrrec d’un club ja existent i decideix aportar-hi la seva experiència de més de 35 anys dins del sector del fitness.

Per què heu apostat pel Maresme com a primera ubicació fora de l’àrea metropolitana?
El Maresme és una zona amb la qual sempre hem tingut un vincle especial. A DiR tenim molts clients que viuen, o treballen, al Maresme i sempre ens han demanat que quan obriríem aquí.Aquest any s’ha alineat tot per fer-ho realitat; ens ha arribat la possibilitat de transformar un centre que ja estava en funcionament i assumir la gestió del club, convertint-lo en un nou DiR. Per fi podem dir que DiR ha arribat al Maresme i estem molt il·lusionats.
 
És el primer cop que us feu càrrec d’una instal·lació preexistent. Per què?
Sí, és la primera vegada que fem una conversió així. Fins ara no ens ho havíem plantejat com una via d’expansió, però la veritat és que estem molt contents amb l’experiència. Es tracta d’un centre amb un potencial enorme en l’àmbit d’infraestructura i de localització, així que és una gran satisfacció poder participar en el creixement d’un club així. 
 
Heu fet molts canvis per adequar la instal·lació que ja existia a la vostra línia?
Els principals canvis que hem fet han estat en la decoració iels vinils del club, perquè respiri l’essència DiR, i en la distribució de l’espai, per disposar d’una sala exclusiva d’spinning. També hem aplicat canvis en l’oferta d’activitats, modificant les sessions dirigides i els seus horaris, així com aspectes de gestió del club.
 
 
Quines diferències trobarà un usuari entre el DiR de Premià de Dalt i altres centres de la zona?
La principal diferència és el segell DiR, en el sentit de qualitat i d’atenció al client. 
Per nosaltres, la qualitat de les nostres sessions i dels nostres instructors són aspectes essencials; és per aquest motiu que tots els tècnics de DiR reben una formació continuada a la nostra Acadèmia DiR. El client de DiR és un perfil exigent que demana instal·lacions i serveis d’última generació i que vol una oferta d’activitats que segueixi les darreres tendències internacionals. Això ens continua conduint dia a dia a seguir oferint el millor del mercat per satisfer l’exigència dels nostres clients. A banda dels aspectes inherents al nostre ADN, BDiR Maresme compta amb una ubicació privilegiada davant del mar, disposa d’un ampli pàrquing i compta amb una llum i un encant que el converteixen en un espai únic!
Formar part de BDiR Maresme és també formar part de la xarxa de centres DiR, amb totes les possibilitats que això implica de tenir preus especials amb descomptes per accedir a la vintena de clubs amb què el grup compta a Barcelona i Sant Cugat. 
 
Per què recomanaries les vostres instal·lacions?
Precisament per totes aquestes diferències que comentàvem: la qualitat en l’oferta, en l’equip professional i en les instal·lacions. 
Aquesta exigència amb nosaltres mateixos per oferir sempre les millors activitats de la mà dels millors professionals és el que sempre ens ha fet destacar durant els 30 anys de la nostra trajectòria.  
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.