https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

13, juny del 2024

Search
Close this search box.

13, juny del 2024

Entrevistes – Maresme

Carlos Gramaje, director de la Gramaje Company

Maresme
3fb7c65d5f845848dd882c325aad297d.jpg
La Gramaje Company de Premià de Dalt, seleccionada per al programa de TV3 Oh Happy Day. 

Carlos Gramaje, director de la Gramaje Company, és un reconegut actor i cantant sobretot pel seu paper de Saïd a Mar i Cel en les seves 3 edicions (1988, 2004 i 2015) i compta amb una àmplia trajectòria de 25 anys treballant en innumerables centres de teatre i música d’arreu, impartint classes de cant i interpretació tant per a professionals com amateurs. 
 
Però la seva basant més desconeguda i amb la que hi està fent grans esforços en els darrers anys és el docent, impartint classes de teatre musical, dirigint diferents corals i engegant el projecte GTmusical per dur més enllà la seva particular metodologia interpretativa i vocal, doncs en Carlos és també psicòleg especialitzat en educació. I en aquesta basant és en la que ens sorprèn ara dirigint un dels cors que ha estat seleccionat per al càsting final del concurs televisiu Oh Happy Day de TV3.
 
La Gramaje Company neix a Premià de Dalt. Què et va dur a formar aquest cor al Maresme?
Fa sis anys, de forma circumstancial, vaig començar a donar classes de teatre musical a l’Escola de Música de Premià de Dalt. Amb el temps va anar agafant força fins la seva actual institucionalització formant part de l’oferta   educativa de l’escola i fent-me al càrrec de la direcció del departament. D’aquesta escola en va néixer un grup d’adults amb molta personalitat i moltes ganes que, sota la meva tutela, s’ha anat enfortint i assolint reptes molt importants.
 
 
I l’aventura de presentar-vos a l’Oh Happy Day?
Una de les components del grup, la Núria Bosch, va tenir la primera iniciativa i ens vam presentar al càsting de la 2a edició del programa. En aquella ocasió no vam ser seleccionats, però això no va fer decaure la il·lusió del grup sinó ben al contrari, ens va motivar a millorar i  a anar ben preparats per al càsting en el que hem estat seleccionats.
 
Quan us podrem veure en antena?
El proper dia 3 de setembre fem la gravació del programa que s’emetrà el següent dissabte dia 19. Serà un càsting final en el que esperem quedar entre les 10 corals que formaran part del concurs.
 
El passat 15 de juliol us vam poder veure en el programa de Divendres de TV3 presentat per Ana Boadas. Va tenir res a veure que fóssiu un dels cors seleccionats per Oh Happy Day?
No, va ser una coincidència. TV3 venia a Premià de Dalt a gravar el programa aquella  setmana i em van demanar la meva col·laboració. L’Ana em va fer una entrevista al llarg de la meva trajectòria i ens va demanar que interpretéssim un parell de cançons. Va ser molt emotiu per mi i per a la Gramaje Company una emocionant primera experiència televisiva.
 
 
El cor que presentes a l’Oh Happy Day qui el composa?
Passat el primer càsting vaig decidir enriquir el cor amb alumnes d’altres grups i ex-alumnes de l’escola, formant el cor actual de 18 veus repartides en 3 cordes. Ara tenim per davant un estiu intens preparant el repertori i les coreografies però ho fan amb moltes ganes i il·lusió perquè més que un cor és un grup d’amics que es troba per fer allò que més els apassiona: cantar, ballar i actuar.
 
Com podem seguir el vostres passos a  partir d’ara?
Hem creat un pàgina a Facebook amb el nom de Gramaje Company. Des d’aquí us animem a tots a poder-nos conèixer una mica millor i a fer-vos seguidors de la pàgina.
 
 
Components de Gramaje Company

 
Albert Mataró, Eva Marí, Maria José Marín, Núria Bosch, Olga Simon, Susana Puyol, Esther Garcia, Virginia Merlos, Sandra Mingot, Carolina Benítez, Norma Ros, Núria Isabel Suárez, Tània Riera, Anna Aguilar, Ester Martínez, Cristina Solà, Gemma Pàmies i Jaume Bosch.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.