https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Entrevistes – Maresme

Coneixes a… Carles Armisen?

Maresme
5286f6df4573685dc100cecc4948a177.jpg
“El que més m’agrada és el contacte amb els clients, que em posin a prova”. Ferreteria Arenys de Munt. 

En Carles Armisen es va incorporar al negoci familiar molt jove, als 18 anys. La Ferreteria Arenys de Munt va néixer de la mà del seu pare, fa uns 30 anys a Arenys de Mar. Després es van traslladar a Arenys de Munt. L’empresa ha anat creixent i fa 4 anys van obrir una altra botiga a Mataró, que és on treballa en Carles.
 
La ferreteria va començar com un petit negoci del teu pare i ha crescut molt.
Sí, a Arenys de Munt vam començar en un petit local a la riera. Per diverses circumstàncies vam haver de canviar a un altre espai una mica més amunt, a la mateixa riera. Treballàvem molt amb els industrials fusters i vam veure que el fet d’estar ubicats allà seria un problema pel pàrquing. Vam decidir traslladar-nos i obrir una altra botiga a l’entrada del poble, en un local de 250 metres, que més endavant  vam poder ampliar. Al cap d’uns anys vam comprovar que a Mataró no hi havia un establiment com el nostre, tan especialitzat, i vam obrir una nova botiga, a l’octubre farà 4 anys.
 
Quin avantatge té per als clients comprar en una botiga com la seva, en una època en què Internet i els grans centres comercials han revolucionat el mercat?
Creiem que nosaltres aportem un valor afegit. Donem més opcions que una pàgina web o un catàleg. Si ve un client amb una peça que no troba li busquem. Som especialistes en ferratges per a tota mena d’aplicacions, estem molt ben preparats per donar solucions. També som ràpids i molt competitius amb els preus.
 
Què és el que més t’agrada de la teva feina?
El que més m’agrada és el tracte amb la gent, que em posin a prova, que em facin buscar coses complicades. Quan els hi trobo queden molt contents amb el servei i això és molt satisfactori. L’altre dia, un client que vaig fer nou em va dir que trobar un interlocutor que parli el mateix idioma és molt complicat en el món de la ferreteria especialitzada.
 
Quins són els productes que més veneu?
El que més venem són peces de ferro per a cuines, portes i armaris. Frontisses i cilindres de seguretat, per exemple, que poden utilitzar-se en cases, naus industrials o escoles, per exemple.
 
El negoci té molt bona salut. Com veus el futur?
La meva germana també en forma part, porta la botiga d’Arenys de Munt, i jo tinc dues filles. No se sap mai, però la intenció és tirar endavant molts anys i que el llegat continuï. 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.