https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Entrevistes – Maresme

Coneixes a… en Melcior, en Gaspar i en Baltasar?

Maresme
0a474db2c0a665f1c967e0c6f7086815.jpg
Ses Majestats els Reis. Orient Llunyà.

Pànxing Maresme, gràcies a una bona feina de producció i un xic de sort, ha aconseguit una entrevista amb els personatges més buscats i esperats d’aquestes festes. Abans que la feina se’ls compliqui molt i comencin a rodar pel món, Ses Majestats els Reis d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar ens han concedit una entrevista.
 
 Primer de tot, els volem donar les gràcies per concedir-nos aquesta entrevista. Sabem que estan molt enfeinats i que no els és fàcil aturar una estona. Tot preparat ja per a la gran nit? 
Baltasar.- Tot, tot, no. Tot i que treballem molt durant l’any perquè tot surti perfecte, sempre queden detalls de darrera hora i imprevistos que cal solucionar.
 
 Durant l’any treballen molt? Pensàvem que només treballaven per aquestes dates.
Melcior.- I taaaant que treballem tot l’any… i molt. Pensa que la feinada és ingent. Ara arriba la feina forta però durant l’any construïm joguines, visitem botigues i fàbriques, revisem que tots els jocs i joguines siguin adequats, ens reunim amb els diversos equips de patges i follets, projectem les rutes…
 
  I com us ho feu per arribar a llegir totes les cartes?
Gaspar.- Doncs això… treballant molt, i en equip. La feina en equip és molt important, sols no ho podríem fer. Nosaltres tres som els coneguts però cal saber que tenim un excel·lent equip de patges i follets que es fan un tip de treballar. Amb una feina en equip i ben coordinats, tot és més fàcil.
 
 La gran pregunta que ens fem tots: com s’ho fan per poder repartir tots els regals en una sola nit?
Melcior.- Ha ha ha ha! La gran pregunta!!! D’una banda, tenim molta col·laboració (a part del nostre equip): ajuntaments que ens deixen claus, empreses que ens deixen mitjans de transport, especialistes que ens preparen les millors rutes i… màgia, molta màgia.
 
 S’acomiaden amb un missatge per als milions de nens que els esperen amb il·lusió la nit del 5 de gener?
Melcior.- No cal dir que, per rebre, cal donar, i el que demanem als nens és que es portin bé. El bon comportament té recompensa.
Baltasar.- I que entenguin que nosaltres valorem moltes coses, però per sobre de tot ser bones persones i esforçar-se per ser-ho. Molts cops no és tan important tenir un 10 a un examen com fer alguna cosa per un amic.
Gaspar.- I aquest missatge també va per als adults: que intentin ser més solidaris, més comprensius, que eduquin les criatures amb valors de justícia, d’igualtat, de solidaritat i de respecte als altres. Només així aconseguirem tenir una societat més justa formada per bones persones.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.