https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

12, abril del 2024

Search
Close this search box.

12, abril del 2024

Entrevistes – Maresme

Denis Perruquers

Maresme
a39805ae4209f5a106f2620073bf1be8.jpg

10 anys després d’obrir la seva primera perruqueria a Vilassar de Dalt, en Denis fa el triplet i n‘obre una de nova a Vilassar de Mar. El seu lema: “creativitat i estil a l’abast de tothom”. Fa 10 anys que li funciona seguint una filosofia clara: “en perruqueria, del que es tracta, és de ressaltar la bellesa natural de cadascú sense desnaturalitzar-lo”. Ara aposta per un nou local a la Plaça Vicenç Casanovas 20, a Vilassar de Mar.

El proper dissabte 15 d’octubre Denis Perruquers inaugura un nou local. Vilassar de Dalt (fa 10 anys), Cabrils (en fa 4) i ara… Vilassar de Mar. Per què tan properes?
Practicitat, facilitat en els desplaçaments, coneixement profund de la zona (sóc nascut a Vilassar de Dalt), sinergies de treball entre les perruqueries… Són pobles preciosos i molt vinculats entre ells,  a més, sempre he pensat que el treball ha de ser una mica plaer, per tant… Fem-ho fàcil. Facilitem la feina i la gaudirem tots més!
 
Tothom diu que el personal de Denis Perruquers és especial, diferent… algun truc màgic perquè tots els clients parlin tan bé del personal?
Primer de tot partim del concepte de micro perruqueries per afavorir el tracte familiar i personalitzat. A partir d’aquí sentim especial predilecció per generar un ambient de treball afable, relaxat, mai competitiu. Això s’aconsegueix tenint en compte per sobre de tot, a l’hora d’escollir les persones amb les quals hem de treballar, la seva qualitat humana. Ser perruquer és un ofici que s’aprèn, a ser persona no. Se n’és o no se n’és. A Denis Perruquers hi treballen persones d’una gran qualitat humana, a més de grans professionals, i els nostres clients, i els llargs anys d’experiència, ho corroboren. 
 
Ets del parer que els perruquers són artistes?
Jo crec que sí, que els bons perruquers han de ser una mica artistes, perquè és una feina tremendament creativa. Sense sensibilitat artística no es pot ser perruquer. Hi ha també qui diu que hem de ser una mica psicòlegs: però jo això sempre ho he trobat molt agosarat. Per damunt de tot s’ha de ser persona, sentir empatia pels qui t’envolten i saber escoltar, acollir i comprendre. Amb això, que no és poc, ja n’hi ha prou. No competim en l’àmbit del temps ni dels preus. No volem cap mena d’estrès. Partim de la base que tots els membres de l’equip han de treballar de gust, relaxats, sense tensions ni nervis, de bon humor. D’altra manera, no es pot donar al client l’atenció, l’escalf, la cura que es mereix i necessita. 
 
Parles sempre en plural…
A Denis Perruquers no hi ha jerarquies, ni entre l’equip ni entre els clients. Tots els que hi treballem som iguals i, a la vegada, tractem a tothom igual, sigui quin sigui el seu origen, el color de la seva pell, la seva posició social. No ens espanta la competència, tot el contrari: ens estimula! Procurem mantenir-nos al dia sotmetent-nos a revisió constant i observant el nostre entorn i les noves tendències, però sense ser-ne esclaus. Confiem en el nostre producte i en el servei que oferim i mantenim un rumb i una línia de treball estables i coherents amb les nostres idees. Treballem sempre en equip i cuidem al màxim la cordialitat i l’afectivitat entre companys per a poder atendre les especificitats i necessitats dels nostres clients en un ambient acollidor, distès i favorable.
 
10 anys de perruqueries i a punt d’obrir la tercera… El secret, a més del personal, deu ser una mica més ampli?
Utilitzem sempre els millors productes del mercat per poder expressar, sense traves, les nostres capacitats: no es pot obtenir un resultat òptim si el cabell no està en les millors condicions de salut, per tant, la salut del cabell és la nostra primera prioritat. Som ferms defensors que en perruqueria, del que es tracta, és de ressaltar la bellesa natural de cadascú sense desnaturalitzar-lo, no ens agraden les rigideses ni els encotillaments. Ens agraden els cabells d’aspecte natural i espontani, amb moviment. Molts dels nostres clients són gent enfeinada, dinàmica, culta, que treballen, sovint, en professions lliberals, metges i infermeres, professors, arquitectes, administradors, artistes… que tenen responsabilitats familiars, que fan esport… necessiten donar una bona imatge però no tenen massa temps. Nosaltres busquem per a ells una imatge que els escaigui, que els acompanyi, que ressalti els seus potencials i la seva personalitat, però sempre des de la naturalitat. Sense cap mena d’impostura. Per a aconseguir-ho hem desenvolupat una tècnica molt pròpia a l’hora de realitzar els acabats. Els nostres treballs són molt naturals i perduren en el temps molt per damunt de la mitjana. 
 
 
Parles de la teva feina amb el mateix entusiasme que parles de teatre, de cultura,  d’iniciatives diverses… 
Es fàcil, la perruqueria et comporta estar tot el dia establint relacions diverses amb gent diversa i a Denis Perruquers ens agrada molt la gent. Una vegada algú em va dir que trobava guapo a tothom i jo li vaig contestar que sí, efectivament, tothom té bellesa i atractiu, del que es tracta és de potenciar-los. No es pot fer bé aquesta feina sense un esperit profundament generós, si no t’agraden molt les persones, amb la seva diversitat, amb les seves especificitats, si no tens un esperit filantrop i altruista. Aquests són els principis bàsics que compartim tot l’equip i dels que ens enorgullim molt.
 
Dissabte 15 d’octubre 
De 17 a 21h FESTA INAUGURACIÓ.

Tallem i pentinem gratis + Pau Marfà DJ + Pomada + Degustació de Tapeo i Sushi a càrrec d’El Teler del Mar.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.