Pànxing Solsonès

13, juliol del 2024

Search
Close this search box.

13, juliol del 2024

Entrevistes – Maresme Cerdanya Berguedà Bages Solsonès

Els 8 imprescindibles d’un casament per Mar Casanovas

Maresme Cerdanya Berguedà Bages Solsonès
1757cee8d6c7f7381f45800772e011ea.jpg

Mar Casanovas va començar, fa uns anys, a un atelier de Mataró després d'haver treballat per diferents firmes d'alt nivell amb dissenys exclusius en cerimònia i alta costura. Actualment té un establiment a Barcelona pe vestira tota mena de núvies, i acompanyants de cerimònia, amb creacions personalitzades segons la seva personalitat, gustos i preferències.

Quins consells donaries als nuvis perquè el seu casaments fos perfecte?
Que el casament sigui a la seva mida, al seu gust i, sobretot, que mantinguin la seva personalitat de tota la planificació i execució a l'alçada del seu pressupost.
 
Quines són les passes a seguir per fer una bona planificació d'un casament?
A priori que ho facin i disposin de temps. Que marquin una data, un pressupost, un lloc i vagin desenvolupant la resta de detalls. En el nostre cas, com especialistes en vestir a la núvia i acompanyants, sempre els aconsellem que vinguin amb temps, per personalitzar al màxim els detalls i possibles modificacions que es van produint a mesura que s'acosta la data. Ens agrada conèixer a la dona, com és, quin són els seus gustos, quin és el seu estil. De manera que treballem per elaborar, no un vestit de núvia o de festa en sèrie, sinó que ens cuidem molt que sigui exclusiu i acord a la personalitat de cada dona. 
 
Segons la teva experiència, què és el que més preocupa als nuvis?
Fonamentalment el que més preocupa a les núvies és… encertar! Per això tot detall i informació (estil, tipus de cerimònia civil, religiosa, informal, a la platja, etc..) és important perquè la dona se senti segura i acord a la seva personalitat. Tant si és núvia, padrina, dama d'honor, acompanyant o, senzillament té una festa, un cocktail. Existeixen infinitats de models i dissenys meravellosos, però per molt maco que sigui un vestit, si no s'adapta a la personalitat no es lluirà igual. Per tant, per nosaltres, conèixer l'estil i personalitat de cada dona és bàsic, i molt important, per obtenir el resultat final desitjat. Un disseny exclusiu adaptat i personalitzat que pugui lluir amb seguretat.
 
Quines solucions els oferiu?
Oferim totes les solucions per vestir a la dona en general!! Sigui quina sigui l'ocasió, la seva edat, pressupost o talla. Des d'un vestit de núvia, padrina, o festa, unes sabates de teixit, fins qualsevol petit detall que vulgui incorporar a la seva imatge.
 
Quines són les últimes tendències del sector? 
En moda nupcial ha tornat amb força el vintage, amb teixits rústics molt treballats i els vestits amb delicades sedes i organces. És tendència també, incorporar al vestit petits detalls al teixit en color negre.
 
Quina és la tradició que més perdura?
Ens trobem de tot una mica! Des de les núvies més tradicionals, que segueixen tot el protocol, fins les més modernes que volen que el seu casament sigui diferent i fora del convencional. No obstant, quasi totes continuen amb el clàssic… “algo viejo, algo nuevo, algo azul y algo prestado!!”.
 
 
Quin és el casament més original que s'ha celebrat al teu establiment?
En el nostre cas, tot és original i diferent, donat que la nostra premissa sempre és adaptar el disseny a la dona i no al revés. Sí que recordem una núvia, amb una gran personalitat que sabia molt bé el que volia, ens va encarregar un preciós vestit vintage que va acompanyar amb plomes de color. El resultat va ser espectacular, ni Carrie en Sexe a Nova York hagués quedat tan divina!!! 
 
I quina és l'anècdota més divertida que heu viscut?
Moltes! vestir a la dona, sigui quin sigui el seu pressupost i edat, és meravellós i un procés molt maco i divertit. Si més no, l'anècdota “curiosa” era una núvia que, tant a la primera visita com a l'última, sempre venia acompanyada per tota la família, que li recomanava estils, teixits i colors. A una setmana del casament, ens va venir a visitar soleta i ens va encarregar un altre disseny completament diferent! Però era el que realment volia!! Ella sí va marcar diversió i sorpresa en las cares de tots els que creien que aniria amb el primer vestit dissenyat!!  

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.