https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Entrevistes – Maresme

Entrevista a Remei’s

Maresme
“Persianes amunt” vol ser un homenatge a tots aquells petits emprenedors que, malgrat les dificultats, els obstacles i els entrebancs, decideixen emprendre un nou negoci. Alguns per necessitat, altres per vocació, alguns per tallar amb una vida passada o per iniciar allò que sempre havien somiat... Sigui quin sigui el motiu, el més important és que tots ells han aconseguit endegar un nou negoci que, segur, enriquirà la vida del seu poble. I avui... Marta Gomila Roig, quiromassatgista, professora de Ioga, professora d’activitats dirigides i antropòloga.

En aquest món frenètic en el qual vivim, tenim la sort de comptar amb petits oasis de pau en els quals desconnectar i, gràcies a les mans i coneixements dels professionals que els cuiden, descansar i guarir-nos dels mals que ens afecten. Un d’aquests espais de salut i tranquil·litat és el Remei’s de Vilassar de Mar, capitanejat per la Marta Gomila. Hem parlat amb ella i ens ha explicat la seva història i què trobarem quan la visitem.

Per què aquest negoci?

Vam venir amb la família de Barcelona a Vilassar de Mar per cuidar entre tots de la meva àvia, que va ser diagnosticada amb Alzheimer. En venir a Vilassar, vaig començar a estudiar activitats dirigides per donar classes mentre estudiava la carrera d’antropologia.

Vaig treballar durant més d’onze anys com a tècnica en activitats dirigides fins que em vaig adonar que necessitava més coneixements i vaig decidir estudiar quiromassatge, juntament amb massatge esportiu, pre i postcompetició. A la llarga, la meva experiència em va portar a estudiar l’apassionant món de l’aromateràpia i l’ensenyament de ioga per ajudar de manera més completa.

Al cap dels anys, em vaig assabentar que la meva àvia havia estudiat antropologia, i que també va tenir una consulta de massatge i va poder ajudar a molta gent al llarg de la seva vida. Es deia Remei. I a mi no se’m va ocórrer millor nom pel meu negoci: Remei’s.

Què trobaran els clients a Remei’s?

Els clients, per sobre de tot, trobaran transparència i professionalitat, en un entorn on podran cuidar la ment i el cos fent ioga en grups reduïts en un espai acollidor, o bé tractant-se les malalties i molèsties físiques i emocionals amb un bon massatge.

Si t’ha agradat llegir Entrevista a Remei’s, també et pot interessar llegir Castelló d’Empúries estrena el Festival Istiu amb la intenció injectar una dosi d’alegria i esperança.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.