Pànxing Bages

23, abril del 2024

Search
Close this search box.

23, abril del 2024

Entrevistes – Bages

Entrevista a Jordi Navarrete Hurtado i Manuel Navarrete Hurtado, administradors de Nahu Projects

Bages
imagen

Com neix l’establiment i quina és la seva història?

L’establiment Nahu Projects, neix a partir de la trajectòria  de 25 anys en el sector, de dos germans fusters, en Jordi i en Manuel, que fins aquest moment treballaven sense exposició i que amb la voluntat de fer un pas endavant, s’ajunten per crear Nahu Projects, i fer-se més visibles a la comarca del Bages obrint l’exposició a la Ctra. de Vic, 61 de Manresa.

Quins serveis oferiu a la clientela?

Tot i que la nostra exposició està enfocada a les cuines majoritàriament, també ens enfoquem als banys i oferim serveis de fusteria a mida per tot tipus de mobiliari, de la mateixa manera podem oferir un servei complet de fusteria en una reforma amb canvi de portes, instal·lació de parquets, etc.

Nahu projects

Quina és la vostra filosofia?

A Nahu Projects, la nostra filosofia és bàsicament la qualitat en tots els nostres productes i serveis, generar confiança en tota persona que s’interessi en els nostres serveis, a través de la nostra experiència. Intentem sempre donar la millor solució a cada projecte que se’ns presenta i la satisfacció del client procurant donar el màxim de nosaltres i la nostra experiència, amb la finalitat que els clients obtinguin un producte i servei de gran qualitat equilibrat amb l’economia.

Com us ha afectat la pandèmia?

En el nostre cas no ens ha afectat massa ja que la botiga fa pocs mesos que l’hem obert, en tot cas ens ha enfortit el fet d’obrir en plena pandèmia, ja que ens ha donat l’oportunitat de donar aquesta atenció personalitzada i propera que ens caracteritza.

Nahu projects

Com veus el present i el futur de l’ofici de fuster?

Hem de ser realistes amb les mancances del sector i la falta de professionals realment qualificats, el futur se’ns presenta un xic gris. Actualment és un repte trobar personal que conegui bé la professió a causa de l’oblit al qual s’han vist abocats els oficis durant molts anys. La manca de promoció en l’educació i altres estaments, ens ha portat al repte que tenim en l’actualitat, atraure les persones cap a la formació en els oficis tradicionals 

Si t’ha agradat llegir Entrevista a Jordi Navarrete Hurtado i Manuel Navarrete Hurtado, administradors de Nahu Projects, també et pot interessar Entrevista a Moisès Parcerisa Rovira dels CF de l’Escola Diocesana de Navàs

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.