https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

24, maig del 2024

Search
Close this search box.

24, maig del 2024

Entrevistes – Maresme

Entrevista al Gerard Carrasco del Coworking Masnou

Maresme
Gerard Coworking
“Un dels principals avantatges del coworking és poder relacionar-se amb altres professionals i generar sinergies”

Els models de treball al llarg del temps han anat evolucionant. D’uns anys ençà, el sistema de cotreball o coworking ha arribat a la nostra societat per quedar-s’hi. En un moment en el qual el teletreball està bastant estès, els que hi hem passat hem trobat a faltar el contacte i les relacions humanes, tan presents i pedra angular dels models de coworking. Avui hem parlat amb el Gerard Carrasco, de Coworking Masnou, perquè ens expliqui com gestiona aquest espai i conèixer els avantatges d’aquesta interessantíssima manera de treballar i relacionar-nos amb el mar com a teló de fons.

Què és Coworking Masnou?

És un espai de networking i coworking que hem volgut iniciar al Maresme, concretament al Masnou, perquè pensàvem que en aquesta zona hi faltava un espai d’aquestes característiques per donar resposta a la gent que està buscant un espai on desenvolupar la seva activitat juntament amb altres professionals. Ens trobem davant del mar en una zona on hi ha nombrosos serveis, tant d’oci com professionals, com supermercats, gimnasos, gestories o un espai de ioga fins i tot, i que es complementen molt bé amb el que oferim nosaltres. Tot plegat en una zona molt ben comunicada a 10 minuts de Teià, Premià de Mar, Alella o Montgat per exemple, i ben a prop de l’estació de tren d’Ocata.

Quins serveis oferiu?

Oferim diversos productes, sent el més important el pla fix que inclou un espai assignat al coworker, sempre el mateix, on pot deixar-hi l’ordinador i els objectes que faci falta. Disposarà d’un armariet on guardar les seves pertinences. Tindrà accés 24/7, amb quatre hores a la setmana de sala de reunions incloses i la possibilitat de rebre la paqueteria i tenir la domiciliació social a l’espai de coworking. Un servei ben complet.

També oferim l’opció del hot desk, els usuaris del qual podran accedir en hores d’oficina. En aquest cas, no tenen un lloc assignat ni accés als armariets. Les cadires són ergonòmiques i molt còmodes en ambdues opcions, tant al hot desk com en el lloc fix. També hi ha l’opció del day pass (accés d’un sol dia) o llogar la sala de reunions per una jornada puntual encara que no formis part de cap dels plans anteriors.

Per últim, oferim l’oficina virtual per tothom que necessiti tenir un domicili fiscal i al mateix temps vulgui rebre la paqueteria al nostre local. En aquesta opció a més, hi ha inclos un day pass al mes a la zona flex.

I tot això en un espai totalment equipat.

Oferim una xarxa wifi d’alta velocitat, places gratuïtes d’aparcament a l’exterior per cotxes i dues places de lloguer al garage de l’edifici. A més, a la terrassa disposem d’aparcament per bicicletes. Parlant de la terrassa, és força gran i s’hi poden fer reunions més informals, menjar-hi, o com a zona de relax exterior. També hi haurà cabines telefòniques preparades acústicament i amb connexió per poder mantenir telereunions o trucades de telèfon i evitar així molestar a la resta d’usuaris. Hi ha una zona de descans interior i una cuina totalment equipada amb microones, dues màquines de cafè, aigua osmotitzada, frigorífic i escalfador elèctric d’aigua. També tenim dutxa pels més esportistes o pels que han visitat la platja abans de venir a treballar!

Quins avantatges aporta un espai de treball compartit com el vostre respecte d’altres solucions?

Doncs un dels principals avantatges del coworking és poder relacionar-se amb altres professionals i generar sinergies amb aquest interessant contacte social i del qual sempre se n’extrauen noves idees i dinàmiques de treball.

Què porta a una empresa o a una persona a escollir l’espai de coworking enfront d’alternatives més tradicionals com pot ser una oficina?

Una oficina, per exemple, és molt més cara i a més a més del lloguer de l’espai cal contractar el servei de connexió a internet, els subministraments d’electricitat i aigua, assegurances, material d’oficina i, en definitiva, tots els costos associats. Nosaltres, en la nostra mensualitat sense permanència, ja hi incloem totes aquestes despeses per no haver-te de preocupar de res més.

De quina manera pot ajudar Coworking Masnou al creixement i desenvolupament de les empreses?

Per nosaltres serà molt interessant veure les connexions professionals que es creen entre els usuaris del coworking i com els ajuden en la seva activitat. És l’essència del cotreball i també la nostra idea: establir l’ecosistema perquè floreixin aquestes relacions i proporcionar tot el necessari perquè estiguin a gust aquí al Coworking Masnou. També volem teixir aliances amb diferents negocis de la zona com restaurants o gimnasos per exemple, per oferir als nostres usuaris avantatges en aquests establiments. Amb el temps també ens agradaria poder fer xerrades, tallers i potenciar l’afterwork a l’espai de coworking.

Oriol Bombardó Rosiñol

Si t’ha agradat llegir l’entrevista al Gerard Carrasco del Coworking Masnou, també et pot interessar l’Entrevista al padre Justo Lofeudo.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.