Pànxing Pirineus

25, juny del 2024

Search
Close this search box.

25, juny del 2024

Entrevistes – Maresme Cerdanya Berguedà Bages Solsonès Pirineus Barcelona

Eva i Cristina, gerents de Puntuando Historias

Maresme Cerdanya Berguedà Bages Solsonès Pirineus Barcelona
6b0a902b032aaa1b88c3c058a5206ebe.jpg

“Acabes vivint cada casament com una cosa molt personal”.

La Cristina i l’Eva són molt més sòcies, són una mare i una filla que fa prop de 3 anys van decidir muntar una empresa d’organització de celebracions i esdeveniments. S’atreveixen amb tot però la seva debilitat són els casaments i es trasllueix quan en parlen, a estones traspuant emocions viscudes. A Puntuando Historias no es posen límits i com repeteixen incansables: “o trobem una manera… o la fem”.
 
Primera pregunta, quasi obligada, per què el nom de Puntuando Historias?
(Una mirada ràpida entre elles denota la complicitat entre l’Eva i la Cristina) Fa una mica de vergonya explicar-ho perquè realment el nom sorgeix com una casualitat. Quan decidim crear l’empresa i ens posem amb la web, posem aquest nom per fer proves pensant en canviar-lo i després de dies de jugar amb la web ens vam adonar que el nom… tenia un “què”, alguna cosa que ens agradava. Després vam pensar que era prou ambigu per tenir moltes connotacions… Volem que la gent ens punti per millorar, volem posar punts a les històries que muntem… Res, com tantes coses d’una casualitat va sorgir una cosa amb la que ens sentim plenament identificades.
 
Com arriba el dia que dieu “muntem això”? 
Veníem les dues de móns professionals molt diferents però una mica relacionats amb els esdeveniments i el tema dels casaments ens agradava molt. Era una manera d’ajudar a tots aquells que volen que el dia del seu casament sigui realment especial sense necessitat de preocupar-se de res.
 
 
Només organitzeu casaments?
No, en principi organitzem tota mena d’esdeveniments, per exemple, arriba l’època de Nadal i fem sobretot molt sopar d’empresa, però el que realment ens agrada a nosaltres són els casaments perquè els gaudim molt, de fet, els nuvis te’ls fas teus i acabes vivint cada casament com una cosa molt personal.
 
I com comença cada història?
La història sempre comença el dia que coneixes els clients, i després d’aquesta  primera trobada deixen de ser clients i els passem a considerar amics perquè hem d’entrar molt en la seva vida per saber el màxim d’ells, perquè el casament sigui perfecte en tots els seus detalls.
 
I us encarregueu de tot?
De tot. Tot. Nosaltres el que volem és que, arribat el dia, aquell casament sigui el que havien somiat sempre. A Puntuando Historias ens encarreguem de tot, de visitar restaurants, del fotògraf, del vestit, del servei de perruqueria i maquillatge, de les invitacions, la decoració, les flors… A més el dia del casament també estem nosaltres i el nostre equip per acompanyar en tota la celebració i actuar davant de qualsevol imprevist, ”accident”… per posar remei ràpidament sense que ningú se n’adoni (principalment els nuvis).
 
I tot aquest servei no és molt car?
Tot té un preu, però el nostre objectiu és poder fer tota classe de casaments, per tant ens adaptem una mica al pressupost de cada parella. Juguem amb una opció que no tothom té i és el desglossament de tots els serveis. Nosaltres presentem tots els serveis i cada un pot triar els que vol o necessita, no té perquè pagar ningú per un servei que no utilitzarà.
 
Quin ha estat el casament més emocionant que heu viscut?
Tots, per una cosa o altra tots acaben sent especials. Són molts dies treballant, preparant, organitzant… molt íntimament amb els nuvis, de decidir coses plegats, de compartir i arribat el dia del casament les parelles són molt nostres i sempre ens acabem emocionant.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.