Pànxing Pirineus

13, juny del 2024

Search
Close this search box.

13, juny del 2024

Entrevistes – Maresme Cerdanya Berguedà Bages Solsonès Pirineus

Imma Mas i Eva Ferrer: “Molta gent no té una perruqueria de referència pel dia del seu casament”

Maresme Cerdanya Berguedà Bages Solsonès Pirineus
5f1405806a17f89fcabda1bb3bd955a3.jpg
Entre les dues, sumen més de 50 anys de professió en el món de la perruqueria i l’estètica. L’Imma Mas i l’Eva Ferrer cuiden les seves clientes com si fossin amigues, velles conegudes per a les quals treballen perquè sempre estiguin perfectes, sigui quina sigui l’ocasió. I ara, davant d’una societat cada cop més canviant, ofereixen un nou servei en el mateix camí: els casaments a la carta.
Que la societat ha canviat és evident: els canvis de lloc de residència o la necessitat de marxar del país per trobar feina és una evidència. I davant d’això l’Imma diu que “em vaig adonar que molta gent es troba el dia del seu casament sense una perruqueria de referència perquè, per exemple, han marxat a Londres a treballar però vénen a casar-se a Catalunya. Ho vam veure per la filla d’una clienta i vam pensar que els casaments a la carta serien una solució per a molta gent”.
 
La idea és oferir els serveis tradicionals de perruqueria i estètica allà on calguin: al restaurant on se celebri el banquet, a casa o hotel dels clients o a la mateixa perruqueria Imma. L’Imma explica que “el dia del casament és un dia molt especial, per tant, és important que els nuvis, però sobretot la núvia, se senti la més bonica de totes. Per això pretenem preparar els casaments a la carta de forma molt personalitzada i cuidant fins al darrer detall”. L’Eva afegeix que “és un dia que, tant la perruquera com jo mateixa des de la part d’estètica, ens podem lluir. Un dia que ens permet ser molt més creatives que qualsevol altre. És un dia molt especial, també per a nosaltres, perquè vivim de primera mà els nervis, les emocions, les llàgrimes, la felicitat…”.
 
I així és com l’Imma i l’Eva creen els casaments a la carta, amb una sèrie de packs. L’Imma aclareix que “que anem a preparar la núvia i el nuvi a qualsevol lloc de Catalunya que ens demanin no vol dir arribar allà, pentinar, maquillar i marxar. El pack núvia/nuvi inclou una jornada prèvia al dia del casament per conèixer bé la núvia, veure el seu estil, saber què li agrada i què no i fer proves, tant de pentinat com de maquillatge. En aquest moment s’abona el 50% del pack i el dia del casament la resta’”. A més, afegeix l’Eva, “també hi ha la possibilitat dels packs pre-boda, que inclouen tractaments facials i corporals per tenir la pell en òptimes condicions aquell dia, manicura, pedicura, tractaments específics de cabell com hidratacions, repàs de color, sèrums…”.
 
 
 
 
L’Imma i l’Eva ja no deixen excuses, doncs, per ser la núvia més ben pentinada i maquillada, sigui quin sigui el punt de Catalunya on hi hagi un casament.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.