https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

13, juliol del 2024

Search
Close this search box.

13, juliol del 2024

Entrevistes – Maresme

Jerònia Sanchez, presidenta de Vilassar de Dalt Contra el Càncer

Maresme
1ffdedcba4e1325d4780a87ed3e5d71f.jpg
Els propers 2 i 3 de juny se celebra la XXIII Fira contra el Càncer al Parc de Can Rafart, a Vilassar de Dalt. Un any més, aquesta Fira, que neix de la il·lusió i esforç de molta gent, vol posar de manifest la tasca que desenvolupa al voltant dels malalts de càncer i les seves famílies. Un cap de setmana replet d’activitats per tots els públics, amb un objectiu comú: recollir els màxims diners possibles per continuar ajudant als afectats per aquesta malaltia. La presidenta de l’Associació Vilassar de Dalt contra el Càncer, Jerònia Sanchez, ens en dóna més detalls.

Quins són els punts forts d’aquesta edició?
Aquest any, el dediquem a la prevenció de la malaltia i tenim l’honor que el Doctor Ramón Germà i Lluch de l’Institut Català d’Oncologia vingui a presentar el seu llibre: “Los 7 pilares anticáncer”, un llibre fonamental per la prevenció de la malaltia. També tindrem l’oportunitat de sentir la Laura Padró, dietista i nutricionista de la Universitat de Barcelona, que ens donarà directrius per prevenir la malaltia així com la Doctora del Cap de Vilassar Forcada.
 
Hi ha alguna novetat?
Des de finals de gener, l’Associació Vilassar de Dalt contra el Càncer ha sigut reconeguda com a entitat d’utilitat pública. Això, a banda de donar-te un gran reconeixement, vol dir que tots aquells que facin donacions a l’entitat podran desgravar-ne aquest import a la declaració de la renda.
 
Que s’hi pot trobar, en aquesta fira?
A banda de les taules rodones on es donarà informació important sobre la malaltia i sobre com prevenir-la a través de persones de diferents àmbits, també podem trobar parades on trobar tot tipus d’alimentació dirigida a prevenir la malaltia, roba, complements, bolsos, sabates, roba de llar, plantes, etc. Cada any és diferent perquè els productes, que es venen a molt bon preu, són donacions de les diferents empreses que hi col·laboren.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.