https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

17, abril del 2024

Search
Close this search box.

17, abril del 2024

Entrevistes – Maresme

Persianes amunt, avui… AG DENTAL

Maresme
d566a815fb3342e3de1b6bb003d3e287.jpg
“Persianes amunt” vol ser un homenatge a tots aquells petits emprenedors que, malgrat les dificultats, els obstacles i els entrebancs, decideixen emprendre un nou negoci. Alguns per necessitat, altres per vocació, alguns per tallar amb una vida passada o per iniciar allò que sempre havien somiat… Sigui quin sigui el motiu, tots ells han aconseguit endegar un nou negoci que, segur, enriquirà la vida del seu poble. I avui… “AG DENTAL” a Argentona.

Innovar, canviar, créixer… són alguns dels motius que van decidir a Lluís Montasell a emprendre l’aventura d’AG DENTAL. Una clínica dental que parteix d’un concepte diferent i molt innovador. Al Lluís l’acompanyen un equip de professionals joves però amb molta experiència: l’Iris, l’Ariadna, l’Arnau, el Ricardo i la Carla, que ofereixen tota mena de tractaments en aquesta nova instal·lació.
 
Per què aquesta mena de clínica i per què Argentona?
Aquesta clínica té un estil innovador i mai vist, tant per la nostra imatge corporativa, per la decoració, com per la filosofia dels membres del nostre l’equip. Això atrau el pacient, i fa que es senti en confiança a les mans dels nostres professionals. Argentona és un poble molt familiar, tranquil però amb molta vida. Després de fer un estudi vam decidir que Argentona era una molt bona opció per totes les característiques que reunia.
 
Què trobaran els pacients que entrin a AG DENTAL?
El pacient que entri a AG DENTAL veurà que és una clínica amb ambient familiar, tindrà atenció personalitzada i un tracte amable per part de tot l’equip. En tot moment es sentirà recolzat pels doctors i la resta de personal, li donaran sempre la millor opció adaptada a les seves circumstàncies econòmiques, funcionals i estètiques. Aquesta clínica trenca el mite de tenir por al dentista. Podran comprovar com fem de les necessitats del pacient la nostra prioritat i del nostre ofici, la nostra vocació. 
 

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.