https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

19, juliol del 2024

Search
Close this search box.

19, juliol del 2024

Entrevistes – Maresme

Persianes amunt, avui… Calella Rentals

Maresme
1ef36e854538f0de6767154a96ca90b9.jpg
“Persianes amunt” vol ser un homenatge a tots aquells petits emprenedors que, malgrat les dificultats, els obstacles i els entrebancs, decideixen emprendre un nou negoci. Alguns per necessitat, altres per vocació, alguns per tallar amb una vida passada o per iniciar allò que sempre havien somiat… Sigui quin sigui el motiu, tots ells han aconseguit endegar un nou negoci que, segur, enriquirà la vida del seu poble. Avui… Calella Rentals a Calella.

Calella Rentals és una empresa especialitzada en el lloguer d’habitatges turístics directament dels propietaris. La tendència cada cop més gran de molts turistes a preferir llogar un allotjament que els permeti marcar el ritme propi de les seves vacances i a més gaudir d’experiències realment locals han fet proliferar negocis de lloguer d’apartaments turístics. Paul, després que Calella Rentals estigués únicament ubicada a Internet, ha decidit fer el salt a l’oficina física, i des de fa uns quants mesos es troba al carrer de Jovara de Calella, on pot rebre els seus múltiples clients en un entorn de confort i molt personal.
 
Per què la passa a una oficina física i per què Calella?
La meva dona va treballar en aquesta activitat durant diversos anys i després de patir un greu accident de treball vaig decidir canviar la meva professió i ajudar-la a temps complet. Vivim en el següent carrer de Calella, i el Carrer Jovara és una àrea que necessita inversió. Llavors, quan decidim tenir una presència física, sembla natural fer-ho al lloc on treballem i vivim. Això ens permet comercialitzar directament amb els turistes que ja estan en l’àrea i ens fa molt fàcil de trobar, ja que estem just enfront de la famosa casa Cactus de Calella.
 
Què trobaran els clients que entrin a Calella Rentals?
Una oficina moderna i atractiva que fa que les persones s’aturin i mirin quan passen per davant. Personal dedicat a tenir cura de les propietats dels propietaris i assegurar-se que compleixin amb les regulacions, cada vegada més complicades en aquest sector. Els turistes trobaran personal nadiu anglès a punt per ajudar-los en qualsevol aspecte de les seves vacances.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.