https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

14, abril del 2024

Search
Close this search box.

14, abril del 2024

Entrevistes – Maresme

Persianes amunt, avui… Consulta Respira

Maresme
0b5c904590e7688d4541179b58f2ac3c.jpg
La maternitat i la paternitat, diuen, et canvia la vida. I a en Jordi Juanola també li ha canviat, en part, el destí professional. Aquest pneumòleg de Mataró va ser pare el 2018. El moment va coincidir amb la finalització de la seva tesi doctoral i tot plegat el va portar a deixar provisionalment la feina al centre mèdic on treballava. Ara el destí i la il·lusió per emprendre un projecte propi l’han dut a obrir Consulta Respira.

Consulta Respira és un centre especialitzat en pneumologia que tracta patologies com asma bronquial, pneumònia, malaltia pulmonar obstructiva crònica, bronquitis de repetició, càncer de pulmó, tabaquisme o trastorns respiratoris de la són i on fer qualsevol mena de revisió respiratòria. Amb 35 anys, Jordi Juanola ha dedicat la major part de la seva carrera professional a treballar com a metge adjunt del servei de Pneumologia de l’Hospital de Mataró i exercia també en l’àmbit privat.
 
Per què aquest establiment i per què a Mataró?
Tenia la il·lusió i motivació d’obrir una consulta mèdica en solitari. I això ha coincidit amb que un pneumòleg de Mataró es jubilava i he tingut l’oportunitat d’agafar el seu relleu. 
A més, el fet de ser a la capital del Maresme, que és on més serveis hi ha, facilita poder oferir major ventall de prestacions i donar cobertura a tota la població que ho requereixi. 
 
Què trobaran els clients que entrin a Consulta Respira?
Respira es una consulta ubicada al centre de Mataró, on atenem a pacients privats i usuaris de diverses mutualitats. 
És un espai especialitzat en pneumologia que pretén ser centre de referència al Maresme, on poder donar un millor tracte i una atenció més personalitzada.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.