https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

15, juny del 2024

Search
Close this search box.

15, juny del 2024

Entrevistes – Maresme

Persianes amunt, avui… Dry Law

Maresme
bd0f5d7ffbf5d31a86407d476d2078bd.jpg
“Persianes amunt” vol ser un homenatge a tots aquells petits emprenedors que, malgrat les dificultats, els obstacles i els entrebancs decideixen emprendre un nou negoci. Alguns per necessitat, altres per vocació, alguns per tallar amb una vida passada o per iniciar allò que sempre havien somiat… Sigui quin sigui el motiu, el més important és que tots ells han aconseguit engegar un nou negoci que, segur, enriquirà la vida del seu poble. I avui… “Dry Law. Wine & Coktail Bar” a Vilassar de Dalt.

Un local desitjat durant molt de temps, dos germans amb un somni i… de sobte la possibilitat de tirar endavant aquell negoci tants cops somiat. En Raül i el Sergi Espada són els amos de la nova cocteleria-vinateria de Vilassar de Dalt, Dry Law. I entrar al Dry Law és tota una experiència, la bellesa del local és innegable, la intensitat de la llum perfecta, el soul sona de fons amb el nivell adequat per ser perceptible però no interferir en la conversa i l’oferta d’alta qualitat. Els germans Espada, el Raül darrera la barra, i el Sergi com ànima de la sala, respiren optimisme i idees per fer del Dry Law un local de referència al Maresme.
 
Per què aquest local i per què Vilassar de Dalt?
Raül. Només podia ser aquest local, si volia dedicar-me a la cocteleria, que era el meu somni, havia de ser aquí. Quan va sorgir la possibilitat li vaig proposar al Sergi.
Sergi. I només vaig posar de condició ser socis al 50%. Fa molt de temps que em dedico a aquest món i pensava que era el moment de tenir negoci propi.
Raül i Sergi. I Vilassar de Dalt? Som vilassarencs de cor i d’esperit. Els colors de Vilassar ens han inspirat, per exemple, la decoració ceràmica del frontal de la barra i intentem que l’esperit de Vilassar impregni fins i tot determinats còctels com La Barberia, el gust anisat del qual a molts els recordarà l’aniset que el barber de Vilassar regalava després de tallar-te el cabell.
 
Què trobaran els clients que entrin al Dry Law?
Volem que es trobin a gust, oferim un producte de qualitat a preus competitius en un ambient elegant amb estil propi. Hem preparat uns dijous de sopar amb jazz; estan tenint molt èxits els sopars (sense cuina), volem programar nits temàtiques de monòlegs… en definitiva un lloc diferent on passar una estona tranquil·la i relaxada amb copes de qualitat, bon menjar i bon ambient.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.