https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

20, maig del 2024

Search
Close this search box.

20, maig del 2024

Entrevistes – Maresme

Persianes amunt, avui… La teva pelu, Vilassar de Mar

Maresme
076d5bdaa8ac1a4d37d7cf1c34e26b5b.jpg
“Persianes amunt” vol ser un homenatge a tots aquells petits emprenedors que, malgrat les dificultats, els obstacles i els entrebancs decideixen emprendre un nou negoci. Alguns per necessitat, altres per vocació, alguns per tallar amb una vida passada o per iniciar allò que sempre havien somiat… Sigui quin sigui el motiu, el més important és que tots ells han aconseguit engegar un nou negoci que, segur, enriquirà la vida del seu poble. I avui… La teva pelu, a Vilassar de Mar.

És molt jove però compta amb més de 15 anys d’experiència sobre les seves espatlles en el món de la perruqueria i l’estètica. Aquesta experiència, i el fet que la Sónia Lamata és una dona inquieta, atrevida i emprenedora, la va portar a fer el pas de muntar el seu propi negoci. Va decidir que havia arribat el moment de deixar de treballar per altres i començar-ho a fer per ella i en allò que és la seva passió: la perruqueria. Així naixia La teva pelu fa poc més d’un mes i… ja es fa difícil trobar hora.
 
Per què aquest establiment i per què Vilassar de Mar?
La perruqueria és la meva passió, fa més de 15 anys que m’hi dedico i vaig pensar que ara era el moment. No sóc una dona poruga i tenia ganes de tenir el meu propi negoci. Aquí mateix ja hi havia una perruqueria i la situació és molt bona perquè tot i que a Vilassar de Mar hi ha moltes perruqueries en aquesta zona en concret no n’hi ha, era una oportunitat que no podia deixar perdre. I a Vilassar de Mar perquè no podia ser enlloc més, és el meu poble, és on visc i on faig vida i tenia molt clar que el meu negoci havia d’estar a aquí.
 
Què trobaran els clients que vinguin a La teva pelu?
Trobaran un espai on relaxar-se, on sentir-se bé i on poder desconnectar de les seves rutines diàries i dels seus problemes l’estona que estiguin aquí. He buscat crear un espai ampli i diàfan que doni aire als clients i he buscat un toc de color alegre per tenyir l’ambient d’optimisme. El que més m’agrada del meu ofici és aconseguir que la gent quan surt de la pelu se senti més guapa perquè això produeix un cert benestar. A La teva pelu trobaran aquell racó de desconnexió que tothom necessita.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.