https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

18, maig del 2024

Search
Close this search box.

18, maig del 2024

Entrevistes – Maresme

Persianes amunt, avui… Rita cafeteria

Maresme
e7b2aa61373306f3d6ce9012612d185c.jpg
“Persianes amunt” vol ser un homenatge a tots aquells petits emprenedors que, malgrat les dificultats, els obstacles i els entrebancs, decideixen emprendre un nou negoci. Alguns per necessitat, altres per vocació, alguns per tallar amb una vida passada o per iniciar allò que sempre havien somiat… Sigui quin sigui el motiu, tots ells han aconseguit endegar un nou negoci que, segur, enriquirà la vida del seu poble. Avui… “Rita. Cafeteria”, a Vilassar de Dalt.

Un canvi de vida va fer decidir al Fran posar un negoci en marxa. Tenia clara una cosa: havia de ser un negoci que li permetés estar en contacte amb la gent, i la decisió finalment va ser una mena de grangeta tradicional, un forn amb degustació; naixia Rita. El Fran destaca per la seva simpatia; tot just fa un mes que va inaugurar Rita, i els clients que entren el saluden com si el coneguessin de tota la vida, estableixen converses i les bromes són continues. El local destaca per una decoració acurada i amb petits detalls a cada racó: totes les tasses de porcellana autèntica, floretes fresques a totes les taules, tasses de llautó com a sucreres, un mobiliari de fusta clara combinat amb blau turquesa…
 
Per què aquest establiment i per què Vilassar de Dalt?
Necessitava un canvi, tenia clar que volia alguna mena de negoci que em permetés el contacte continu amb la gent i el món de la “restauració”, encara que a molt petita escala. M’agradava… va ser una opció. I… Vilassar de Dalt? Perquè el poble m’agrada molt i no tenia res similar a l‘oferta que jo volia fer i, a més, des del minut 0 vaig veure moltes possibilitats al local.
 
Què trobaran els clients que entrin a Rita?
A part d’un ambient relaxat i tranquil, podran prendre un dels millors cafès de la zona, podran triar entre una selecció dels millors tes del mercat i, òbviament, gaudir d’uns entrepans amb pa fet de massa mare, o de llavors, o de cereals diversos, i una brioixeria excel·lent i de la millor qualitat.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.