https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

18, juliol del 2024

Search
Close this search box.

18, juliol del 2024

Entrevistes – Maresme

Robert Subiron i Olmos, regidor d’Esports de Sant Vicenç de Montalt

Maresme
63325a75199e4d339e61a0b641180402.jpg
“Tenim un teixit esportiu molt potent”.

En Robert Subiron i Olmos ocupa per segon cop la regidoria d’esports de l’ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. La seva trajectòria professional en el futbol li atorga una visió del món de l’esport que ha aplicat al desenvolupament d’aquest a Sant Vicenç. Orgullós del teixit esportiu del municipi, assegura que no és fàcil acontentar a tothom quan es tracta de 10 entitats esportives amb diferents interessos, però que la feina feta fins ara ha estat molt profitosa i l’esport és un pilar al municipi.
 
Com definiries el teixit esportiu de Sant Vicenç de Montalt?
En una paraula? Potent. Tenim 10 entitats esportives; en aquest moment tenim futbol, futbol sala, bàsquet, judo, patinatge, l’escola municipal de dansa i acrobàcies, petanca, caçadors, excursionisme i pitch and putt. En principi, tot és esport de nivell formatiu però, per exemple, al futbol tenim 280 esportistes, i tenim masculí i femení. Ara estem valorant fer un torneig femení amb primera divisió, la Cup Elit, on participarien els 4 equips femenins d’elit de Catalunya i 4 de la resta de l’estat, com una manera de promocionar l’esport femení. A més, en el torneig col•laboraria la Fundació Cruyff.
 
Què és exactament l’escola municipal de dansa i acrobàcies?
És una escola íntegrament de gestió municipal. Va sorgir fa uns anys com una activitat més i ara hi ha 130 nens que, a més, participen en campionats. El que era una activitat més ha anat creixent i ara ens podem ventar que és un element distintiu del nostre teixit esportiu.  
 
Teniu actes multitudinaris en el món de l’esport?
I tant!!! Tenim de tot a Sant Vicenç. Ara tenim la caminada popular dels Tres Turons, organitzada per Montaltrek,  la Xurribikers, una cursa de mountain bike que aplega cada any entre 700 i 1000 participants i un triatló, que organitzem des de fa 2 anys i que estem intentant implementar. Però és complicat perquè una cursa d’aquesta mena és molt exigent i no pot participar tothom. 
 
I hem sentit parlar d’una Ironkid…?
Si!!! Ja fa 4 anys que la fem i és tot un èxit. Des del primer any hem fet molt bona informació a totes les famílies via les escoles i cada any participen molts nens. Hi ha 4 categories i tots tenen el seu dorsal, la seva medalla, la porta d’entrada a meta… la veritat és que funciona molt bé i aquest any ens agradaria incloure la piscina perquè fessin un recorregut nedant també.

 
Podeu consultar el prgrama de Festa Major aquí.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.