https://turismemaresme.cat/

Pànxing Maresme

24, juliol del 2024

Search
Close this search box.

24, juliol del 2024

Entrevistes – Maresme

“Si comprem el regal en un sex-shop, el regal el gaudiran els dos”

Maresme
61c91afd83aaab1f86aef94f4163d2f1.jpg

Tot i la importància de l’amor, no es pot perdre mai de vista la importància del sexe en les relacions personals… i per què no apostar per un Sant Valentí més picant i original que la tradicional, i ensucrada, jornada dels enamorats? L’Eric, del sex-shop I love Sex, aposta obertament per aquest Sant Valentí més original i, sobretot, més divertit.

Existeix un altre Sant Valentí, a part del tradicional ple de cors i cupidos?
I tant, existeix un Sant Valentí per posar en valor l’existència d’un sexe sa i divertit.
 
 Així… en una botiga com aquesta, Sant Valentí funciona?
I taaaant!!!! De fet, és el dia que més funciona. 13 i 14 de febrer amb Nadal i Reis són els millors dies de venda, amb diferència. Sobretot per Sant Valentí les parelles marxen per celebrar-ho de cap de setmana a hotels i els agrada portar alguna mena de sorpresa.
 
Tens més homes o més dones com a clients?
Més o menys, 50 i 50…
 
Doncs… dintre d’aquesta proporció qui és millor client?
Bastant repartit perquè la dona ja fa anys que ha entrat en aquest mercat sense gaires tabús ni complexos. De fet, només és sexe i, si mirem, hi ha moltes més joguines per a dones que per a homes. Per tant, es dedueix que les dones les utilitzen molt més, ja que proporcionalment hi ha molta més varietat.
 
Les joguines per a les dones les compren les mateixes dones o els homes?
Cada cop hi ha més dones que vénen i compren el que volen. Ara, també hi ha molt home que ve a comprar exclusivament objectes per a dones, per regalar, per fer una sorpresa…
 
Dels molts productes que tens a la botiga, quin és el producte estrella?
Els vibradors. Els lubricants també es venen molt però té la seva lògica perquè és un producte que es pot utilitzar per a moltes coses. Allò veritablement sorprenent és que sigui el vibrador el producte que més es ven, perquè és una joguina que sabem perquè és, i quasi tothom que entra a la botiga ve buscant aquesta joguina més que jocs, llenceria, preservatius…
 
Per què recomanaries venir a un sex-shop per Sant Valentí? 
Hahahahaha, principalment per egoisme. M’explico: podem regalar moltes coses per Sant Valentí però, passats els anys, acabem regalant sempre el mateix, som poc originals, i a més fem regals que, com a parella no aprofitem, no sé, una colònia, un jersei… sí… val… però… si comprem el regal en un sex-shop, a part que obrim la ment, el regal el gaudiran els dos, és una mica egoista però és un egoisme per gaudir entre els dos. A més, anava a dir que és un regal original, però mentiria, perquè cada cop hi ha més gent que fa aquests regals. I el que sí que és cert és que no dóna problemes del tipus… regales una camisa i no encertes la talla, regales una cartera i no agrada… aquí jo et recomano el producte perfecte i… no falla!!
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.